3ήμερο 28ης Οκτωβρίου: Το κόστος για μετακίνηση, διαμονή και φαγητό σε 4 δημοφιλείς προορισμούς

19

Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για πολλούς Έλληνες να πραγματοποιήσουν μια σύντομη απόδραση πριν από τον χειμώνα, όμως το κόστος είναι μεγάλο.

Οι επιλογές είναι πολλές, και οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με τον προορισμό, την απόσταση και το είδος της διαμονής.

Σε γενικές γραμμές, το συνολικό κόστος μιας τριήμερης εξόρμησης για μια τετραμελή οικογένεια σε έναν δημοφιλή προορισμό της Ελλάδας κυμαίνεται από 650 ευρώ έως 1.060 ευρώ, ανάλογα με τον προορισμό, τη διαμονή και τις επιπλέον δαπάνες.

Πού να πάω την 28η Οκτωβρίου

  • Λαγκάδια Αρκαδίας

Τα Λαγκάδια στην ορεινή Αρκαδία είναι από τους αγαπημένους προορισμούς για τις φθινοπωρινές αποδράσεις. Ο Βασίλης Μανιάτης, ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στην περιοχή, αναφέρει ότι η πληρότητα έχει φτάσει το 100% εδώ και καιρό, γεγονός που καθιστά την ορεινή Αρκαδία έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το τριήμερο. Το ασφαλές οδικό δίκτυο και η σχετικά μικρή απόσταση από την Αθήνα (περίπου 2 ώρες) ενισχύουν τη δημοφιλία της περιοχής.

Το συνολικό κόστος για μια οικογένεια τεσσάρων ατόμων στα Λαγκάδια ανέρχεται περίπου στα 675€ έως 945€, με τη μετακίνηση να υπολογίζεται στα 75,40€, τη διαμονή από 120€ έως 150€ τη βραδιά με πρωινό, και το φαγητό από 80€ έως 140€ την ημέρα.

  • Πήλιο και Βόλος

Το Πήλιο και ο Βόλος προσφέρουν ποικιλία επιλογών για τους εκδρομείς, όπως αναφέρει ο αντιπρόεδρος των Ξενοδόχων Μαγνησίας, Γιώργος Μποτσίβαλης. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πολλά γραφικά χωριά και όμορφα τοπία, ενώ οι τιμές διατηρούνται προσιτές και μετά το τριήμερο. Ενθαρρυντικό είναι και το Thessalia Pass, το οποίο προσφέρει επιπλέον οικονομικές παροχές για τους επισκέπτες.

Το κόστος μιας οικογενειακής εξόρμησης στο Πήλιο κυμαίνεται από 650€ έως 1.040€, με τη μετακίνηση από την Αθήνα να ανέρχεται στα 138€, τη διαμονή από 90€ έως 160€ τη βραδιά με πρωινό, και το φαγητό από 80€ έως 140€ την ημέρα. Παρά τις αυξημένες πληρότητες, διατίθενται ακόμα ορισμένα δωμάτια για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής.

  • Ιωάννινα

Τα Ιωάννινα και η ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου αποτελούν έναν ανερχόμενο προορισμό, ειδικά τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με την αντιπρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων, Έφη Ξιάρχου. Αν και η Ήπειρος δεν επωφελείται τόσο από το οδικό δίκτυο όσο άλλες περιοχές, η προσβασιμότητα και η τουριστική κίνηση στα Ιωάννινα έχουν αυξηθεί σημαντικά.

Για μια οικογένεια που σχεδιάζει να επισκεφθεί τα Ιωάννινα, το συνολικό κόστος κυμαίνεται από 670€ έως 1.060€, με τη μετακίνηση να κοστίζει περίπου 190€, τη διαμονή από 80€ έως 150€ τη βραδιά με πρωινό, και το φαγητό να υπολογίζεται στα 80€ έως 140€ την ημέρα.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!