Βίκυ Τσοχατζοπούλου: Στα δικαστήρια ξανά με τον Παύλο Πολάκη – Η ανακοίνωση του δικηγόρου της

75

Ήταν 2019 όταν η Βίκυ Τσοχατζοπούλου κέρδισε στη δίκη με τον Παύλο Πολάκη. Του είχε κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση μετά από αισχρή ανάρτηση που είχε κάνει προς το πρόσωπο της το 2017 όταν εκείνος ήταν υπουργός Υγείας επί ΣΥΡΙΖΑ.

Το δικαστήριο αναγνώρισε ότι «προέκυψε σαφώς σκοπός εξύβρισης, αφού σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν οι εκφράσεις του και ο τρόπος διατύπωσής τους κατά το ύφος τους με την δημόσιο λόγο με τον οποίο πρέπει να εκφράζεται δημοσίως ένας πολιτικό. Αναγνωρίστηκε μάλιστα η παράνομη και υπαίτια προσβολή της προσωπικότητας της ενάγουσας ως προς την τιμή και υπόληψή της».

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών λοιπόν, επιδίκασε το ποσό των 2.000€ για την υβριστική ανάρτηση και 500€ δικαστικά έξοδα εξαιτίας της ήττας του.

Σήμερα Πέμπτη 24/10 στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1, έγινε γνωστό πως ο Παύλος Πολάκης έκανε έφεση για να μειωθεί το ποσό.

«Δεν θέλω να καταστώ μέλος ή μέρος του πολιτικού θέματος. Θα μιλήσω μόνο νομικά. Επίσης να θα επιτρέπεται να ευχαριστήσω τον κύριο Τεργιάκη γιατί πραγματικά η αναρτήσεις ήταν αισχρές και μπράβο που δεν τις διαβάζει. Σήμερα δικάζεται η έφεση του κύριου Πολάκη που ζητά να μειωθεί το ποσό το οποίο θα πληρώσει. Είναι μικρό το ποσό. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Το οποιοδήποτε ποσό η κυρία Τσοχατζοπούλου θα το δωρίσει σε σωματείο κακοποιημένων γυναικών γιατί η κακοποίηση δεν είναι μόνο σωματική. Είναι και ηθική και λεκτική», ανέφερε ο δικηγόρος της Βίκυς Τσοχατζοπούλου.

«Είναι αστική η δίκη θα γίνει μέσω δικηγόρων. Υποθέτω θα αναβληθεί», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!