Ο Λάκης Λαζόπουλος «έκλεισε» το σπίτι της Κορομηλά στο Mega – Τι συνέβη;

1231

Τα καρφιά, τα υπονοούμενα και πως ξαναζωντάνεψε η κόντρα τους

“Φύγε εσύ, έλα εσύ!” φέρεται να είπε το MEGA στην μουσική εκπομπή “Σπίτι με το MEGA” με την Ρούλα Κορομηλά, για να υποδεχτεί τον Λάκη Λαζόπουλο και το “Αλ Τσαντίρι Νιουζ“. Το μεγάλο comeback του Λάκη μετά από 3 χρόνια απουσίας στην ελληνική τηλεόραση “κάνει πέρα” την Ρούλα και της κλείνει το σπίτι της. Η παρουσιάστρια σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό της περιβάλλον, δείχνει να είναι πολύ στενοχωρημένη από την κίνηση αυτή του καναλιού, αδικημένη που την έβγαλε εκτός προγράμματος, αλλά της έφερε και στο μυαλό την παλιά κόντρα της με τον Λάκη Λαζόπουλο που ουσιαστικά δεν ξεθύμανε ποτέ.

Και ενώ η αρχική σκέψη του καναλιού ήταν το “Σπίτι με το MEGA” να συνεχίσει φέτος με μειωμένο αριθμό επεισοδίων, τελικά τα επεισόδια ενδέχεται να είναι ελάχιστα (5- 6)και μόνο για εορταστικές και αφιερωματικές εκπομπές ή και καθόλου. “Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια” σκέφτηκε η Ρούλα Κορομηλά και της ήρθε στο μυαλό το μακρινό παρελθόν και η συνάντησή της με τον Λάκη Λαζόπουλο από την συχνότητα του ALPHA που τότε είχε αποδειχτεί και για τους δυο εχθρική.

Λαζόπουλος – Κορομηλά στα μαχαίρια! Τα καρφιά, τα υπονοούμενα και το “Ρου ξου”
Κάτι περίεργα όμως παιχνίδια που παίζει το Σύμπαν!… Ο Λάκης επιστρέφει με το “Τσαντίρι” του και ταράζει ακόμα μια φορά τα νεύρα της Κορομηλά στην τηλεόραση. Θυμάστε την παλιά τους κόντρα; Οι παλαιότεροι σίγουρα ναι, οι νεότεροι σίγουρα όχι…Ήταν μια κόντρα μεγατόνων από αυτές που βλέπουμε και σήμερα που είχε τους δυο πρωταγωνιστές στα μαχαίρια και όποτε συναντιόντουσαν, άλλαζαν δρόμο.

Ήταν το 2010 που η Ρούλα Κορομηλά παρουσίαζε το reality “Big Brother” στον ALPHA και η πρώτη χρονιά που το κανάλι είχε πάρει τα δικαιώματα του παιχνιδιού. Το τι είχε ακούσει εκείνη την περίοδο η παρουσιάστρια για το παιχνίδι δεν περιγράφεται – όλοι είχαν πέσει να την φάνε, μάλιστα από την πολύ γλωσσοφαγιά είχε στραμπουλήξει πολύ άσχημα το πόδι της και ξέρετε πόσο επιρρεπής είναι η Ρούλα σε τέτοιες προλήψεις. Τόξερε ότι κάτι θα πήγαινε στραβά. Και πήγε, όταν μπήκε στο στόχαστρο του Λάκη Λαζόπουλου, που στο πρώτο επεισόδιο του “Αλ Τσαντίρι” είχε χαρακτηρίσει το Big Brother “δεύτερο”, ενώ στο επόμενο έκραξε την Ρούλα όσο πιο ευγενικά θα μπορούσε αφού ήταν και στο ίδιο κανάλι.

“Εδώ στον ALPHA είμαστε αποφασισμένοι να αναβαθμίσουμε το επίπεδο του σταθμού. Μόνο που ξεκινήσαμε με την όπισθεν” είπε ο Λάκης ενώ έπαιζε στο φόντο μια παίκτρια του “Big Brother” να μιλάει για τα ωραία της οπίσθια!

Μπουρλότο έγινε η Ρούλα από τις σπόντες του Λάκη για αυτό και αποφάσισε να απαντήσει τότε μέσα από την σελίδα της στο facebook με ένα λακωνικό τρόπο: “Όλοι θέλουν να φτάσουν και να ζήσουν στην κορυφή του βουνού, απολαμβάνοντας τη θέα. Λίγοι όμως “γνωρίζουν”ότι η πραγματική χαρά του ορειβάτη βρίσκεται στον τρόπο που κατεβαίνει την απόκρημνη πλαγιά”… Αμέσως μετά από αυτό ξεκίνησε ένα γαϊτανάκι συνεχόμενων δηλώσεων του ενός για τον άλλον. Η Ρούλα σαν καλεσμένη στον Κωστόπουλο, πέταξε σπόντες για τον Λάκη, ο Λάκης της απάντησε ξανά μέσα από το τσαντίρι του…

“Η Ρούλα είναι αυτό που είναι εξάλλου, δεν κάνει κάτι καινούργιο. Και να σου πω την αμαρτία μου είχα και μια αγωνία μήπως δεν πάει καλά. Είπα “ρου ξου” για να φύγουν τα κακά. Όχι για τίποτα άλλο, μήπως αποτύχει, γιατί θα μου φέρουν εδώ τον Μικρούτσικο!” είχε πει σατυρίζοντας την παρουσιάστρια και αμέσως μετά με σαρκαστικό στυλ απευθύνθηκε στο κοινό και είπε:

“Ήρθε και το “Big Brother που τόοοοοσο περιμέναμε. Πείτε και εσείς ότι περιμέναμε γιατί θα με διώξουν από τον ALPHA! Εμείς εδώ στον ALPHA είμαστε αποφασισμένοι να το ανεβάσουμε το επίπεδο” ενώ αμέσως μετά πέρασε στην σάτιρα των παικτών του reality. Η συμπεριφορά του αυτή είχε εκνευρίσει αφόρητα την Κορομηλά που δεν του μίλησε ξανά ποτέ. Από τότε οι δυο τους δεν συναντήθηκαν και δεν αντάλλαξαν κουβέντα ούτε εκτός, ούτε και εντός πλατό. Μερικά χρόνια αργότερα ακούστηκε σαν φήμη ότι Λαζόπουλος – Κορομηλά ενδέχεται να συνεργαστούν στον ΑΝΤ1 αλλά έμεινε σαν φήμη, γιατί έτσι όπως ήρθε η ιδέα στο μυαλό μερικών, έτσι και τους έφυγε σε ιδιωτικές συναντήσεις με τους κεντρικούς πρωταγωνιστές είδαν τις αντιδράσεις τους.

Το κοινό πλατό και οι αντιδράσεις
Σαν κεραυνός έπεσε στο κεφάλι της Ρούλας η είδηση ότι της παίρνει το πλατό ο Λάκης και αντί για καθημερινή θα μεταδίδεται η σατυρική εκπομπή του κάθε Σάββατο. Το πλατό του “Διογένης Παλλάς” που μέχρι πρότινος φιλοξενούσε την παρουσιάστρια, τώρα πια ξαναστήνεται από την αρχή για να φιλοξενήσει τον Λάκη Λαζόπουλο που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα κάνει πρεμιέρα το δεύτερο Σάββατο του Νοεμβρίου. Και ενώ στην αρχή οι υπεύθυνοι προγράμματος είχαν σαν πρεμιέρα την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου – στην περίπτωση αυτή θα άφηνε και το περιθώριο να παραμείνει το “Σπίτι με το MEGA” με έκτακτες εκπομπές – στην συνέχεια όταν η μέρα προβολής του “Αλ Τσαντίρι Νιουζ” άλλαξε, άλλαξαν και τα σχέδια για το Σπίτι. Η προβολή της εκπομπής θα είναι μόνο μια φορά μεν τον μήνα, με ανοιχτό ενδεχόμενο δε – σε συνεννόηση με το κανάλι – αν πάει καλά στην τηλεθέαση να επιμηκυνθούν οι μέρες προβολής του.

Χρυσάφι στα πόδια του Λάκη! Η συμφωνία με το MEGA

Τον πολιορκούσαν όλα τα κανάλια, τον κέρδισε το Mega. Ο Λάκης Λαζόπουλος μέχρι πέρσι ήταν αμετάπειστος για να γυρίσει, άλλωστε έχει πολλά άλλα πράγματα να κάνει που τον απορροφούν επαγγελματικά. Τελικά όμως τον έπεισαν και ο νικητής στην μάχη για τον Λάκη είναι το Mega- λο κανάλι που έδωσε “γη και ύδωρ” και έριξε χρυσάφι μπροστά στα πόδια του, προκειμένου να τον έχει.

Η πρόταση του σταθμού ήταν φυσικά το “Αλ Τσαντίρι Νιουζ”, εκείνος επέμενε περισσότερο για την νέα κωμική του σειρά “Πνίξε τη Γιολάντα”, κάπου στην μέση τα βρήκαν και για τα δυο. Η σατιρική σειρά “Πνίξε τη Γιολάντα” που θα επικεντρώνεται σε ιστορίες οικογενειακές θα προβληθεί σε 16 επεισόδια και θα έχει στο επίκεντρό της μια οικογένεια Ελληνοαμερικανών – οι γονείς, τρεις κόρες και ένας γιος- που αναγκάζονται για κάποιον, πολύ αστείο λόγο να φύγουν από την Αμερική και να έρθουν στη Μυτιλήνη, που είναι η πατρίδα του κεντρικού χαρακτήρα. Τα γυρίσματα έχουν γίνει σε Λέσβο, Αθήνα και Νέα Υόρκη, τα τρία πρώτα επεισόδια θα είναι στην Αστόρια και τα υπόλοιπα στην Μυτιλήνη (δείτε εδώ backstage βίντεο).

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!