Το μήνυμα του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Γιάννη Τρεπεκλή, για την Εθνική Εορτή της 28ης Οκτωβρίου

15

«Αγαπητοί συμπολίτες των Ιονίων Νήσων,

Τιμούμε σήμερα την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, μια ημέρα που συμβολίζει το σθένος, την αυτοθυσία και την ενότητα του ελληνικού λαού. Με σεβασμό, υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη στους προγόνους μας, ανακαλούμε στη μνήμη μας τους ήρωες που αγωνίστηκαν για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια της πατρίδας μας.

Η μέρα αυτή δεν είναι μόνο μια αφορμή για να θυμηθούμε το παρελθόν, αλλά και για να αντλήσουμε δύναμη και έμπνευση για το μέλλον. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η ενότητα και η αλληλεγγύη είναι τα θεμέλια που θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της εποχής μας και να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Οι αξίες της δικαιοσύνης, της ελευθερίας και της αλληλεγγύης είναι καθοδηγητικές για εμάς και πρέπει να τις διατηρήσουμε ζωντανές μέσα από τις πράξεις και τις αποφάσεις μας. Ας δεσμευτούμε να εργαστούμε για την πρόοδο και την ευημερία των νησιών μας, προσφέροντας το καλύτερο που μπορούμε για τους πολίτες μας και πάντοτε κρατώντας στη μνήμη μας τις αξίες που μας κληροδότησαν οι πρόγονοί μας.

Χρόνια πολλά στους απανταχού Έλληνες».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!