«Τρομάξτε» φίλους και συγγενείς τη νύχτα του Halloween. Δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι τα μεσάνυχτα: με αυτή την ανατριχιαστικά νόστιμη συνταγή για μακαρόνια θα ανεβάσετε την διάθεση για τον «τρόμο» που θα ακολουθήσει μετά.

Υλικά

4 άτομα
Σκόρδο
1 σκελίδα
Κρεμμύδι λευκό
1
Lurpak® Βούτυρο Αναλάτο Σε Αλουμινόφυλλο
2 κουταλιές
Ντομάτα ψιλοκομμένη
1 κονσέρβα
Ζάχαρη άχνη
1 κ.γ.
Αλάτι
1 κ.σ.
Λεμόνι (ξύσμα)
1
Κάπαρη ψιλοκομμένη
1 κ.σ.
50 γρ.
Ζυμαρικά μαύρο σπαγγέτι
300 γρ.
Ελιές μαύρες
10
Φρέσκια μοτσαρέλα μίνι, σε μπαλάκια
125 γρ.
Νιφάδες τσίλι

Εκτέλεση

  • Ξεφλουδίστε και ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σοτάρετε το κρεμμύδι σε βούτυρο σε ένα τηγάνι χωρίς να το αφήσετε να ροδίσει.
  • Προσθέστε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, ανακατέψτε και προσθέστε ζάχαρη και αλάτι. Σιγοβράστε για περίπου 15 λεπτά.
  • Προσθέστε την ξύσμα λεμονιού και τις κάπαρες. Προσθέστε το βούτυρο και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει.
  • Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και ανακατέψτε τα με τη σάλτσα ντομάτας.
  • Σερβίρετε τα ζυμαρικά σε μια μεγάλη πιατέλα και προσθέστε τα μοτσαρελλάκια και τις φέτες μαύρης ελιάς σαν μάτια. Ρίξτε λίγες νιφάδες τσίλι πάνω από τα μάτια, αν θέλετε.
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!