Εκτιμώ τη μαμά και τη θεία σου αλλά δεν μαγειρεύουμε όλοι το ίδιο”.
Τις δικές του αντιρρήσεις για το πιάτο που ετοίμασε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος εξέφρασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο σεφ της εκπομπής μαγείρεψε γιουβαρλάκια, όμως η… κατάλληλη θερμοκρασία κατανάλωσης του συγκεκριμένου φαγητού έκανε τους δύο άντρες να έρθουν σε διαφωνία.
«Εγώ μπορώ να φάω μία κατσαρόλα ολόκληρη. Βέβαια, είναι φαγητό μπελαλίδικο, γιατί πρέπει να φτιάξεις έναν ωραίο ζωμό. Είναι πάρα πολύ ωραίο φαγητό όμως και τρώγεται και το καλοκαίρι κρύο», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ετοιμάζοντας τη συνταγή.
«Το καλοκαίρι κρύο το γιουβαρλάκι δεν τρώγεται, βρε Δημήτρη μου. Ειδικά αν είναι αβγολέμονο. Τι κρύο; Τι είναι; Γκασπάτσο είναι;», σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
«Τι εννοείς; Δεν τρως κρύο αβγολέμονο; Μωρή βλαχάρα, μου έμαθες και τη γκασπάτσο; Παιδιά, σας παρακαλώ. Συγγνώμη, το καλοκαίρι δεν τρως κρύο μουσακά; Δεν έχει μπεσαμέλ; Ε εδώ έχει αβγολέμονο αντί για μπεσαμέλ», του απάντησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με χιούμορ.
«Αλεύρι δεν θα βάλεις; Εμένα η μαμά μου και η θεία μου πριν τα βάλουν στην κατσαρόλα, τα αλευρώνουν», παρατήρησε από την πλευρά της η Φαίη Σκορδ
«Εκτιμώ τη μαμά και τη θεία σου αλλά δεν μαγειρεύουμε όλοι το ίδιο. Εγώ θεωρώ ότι το αλεύρι τα κάνει λίγο στούμπο», της απάντησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.