Οι Ληξουριώτικες μάντολες του Μαυροειδή σε όλες τις πτήσεις της Aegean και Olympic Airways!!

1454

Μια μεγάλη αναγνώριση για τοπικά Κεφαλλονίτικα προϊόντα και ιδιαίτερα τη μάντολα από το παραδοσιακό εργαστήριο του Ληξουρίου της οικογένειας Μαυροειδή.  Οι δυο αεροπορικές  εταιρίες Aegean και Olympic για όλο το μήνα Απρίλιο θα γλυκαίνουν τους επιβάτες όλων των πτησεών τους στο εσωτερικό και εξωτερικό με Ληξουριώτικες μάντολες του Μαυροειδή!!  Σε αυτό το μήνα δια διακινηθούν περίπου 900.000 επιβάτες και ήδη το εργαστήριο έστειλε τις πρώτες 350.000 μάντολες.

Όπως μας είπε ο «αρχηγός» της οικογενειακής επιχείρησης Παναγής Μαυροειδής, η εταιρία επέλεξε τις μάντολές τους μετά από αναζήτηση για την οποία δεν είχαν ιδέα.  Το εργαστήριο μια μέρα έλαβε την επιστολή για την παραγγελία και έπεσαν από τα σύννεφα!!  Την ίδια έκπληξη είχαν και οι πρώτοι επιβάτες Κεφαλονίτες των εταιριών όταν είδαν τις αεροσυνοδούς να κερνάνε τις μάντολες!

Θερμά συγχαρητήρια στην οικογένεια Μαυροειδή ! Η αναγνώριση του προϊόντος τους είναι και μια αναγνώριση για την Κεφαλονιά και τις δυνατότητες που έχει όταν συνδιάζει το μεράκι, την αγάπη , τη σκληρή δουλειά και το όραμα!

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις