Λαμία: Μεθυσμένος μαχαίρωσε τους γειτόνους του

132

Σε κρίσιμη κατάσταση, στο νοσοκομείο της Λαμίας, μεταφέρθηκε μια γυναίκα 63 ετών, κάτοικος του χωριού Λυγαριά Λαμίας, η οποία δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι και τραυματίστηκε, από 43χρονο μεθυσμένο γείτονά της.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης και ήδη η άτυχη γυναίκα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και παραμένει για νοσηλεία σε κρίσιμη κατάσταση.

Ελαφρύτερα τραύματα από μαχαίρι φέρει και ο 70χρόνος σύζυγός της, οποίος έπεσε επίσης θύμα της μανίας του 43χρονου, όταν προσπάθησε να βοηθήσει τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 43χρονος τα έπινε με έναν φίλο του στην πλατεία του χωριού, όπου και τον βρήκε το ξημέρωμα. Μάλιστα παρέμεινε στην πλατεία μέχρι τις 9 το πρωί και στη συνέχεια αφού διαπληκτίστηκε με καταστηματάρχη ξεκίνησε για το σπίτι του.

Στον δρόμο, ωστόσο, πέρασε έξω από το σπίτι της 63χρονης και μετά από μια σύντομη συνομιλία που είχε μαζί της, τη μαχαίρωσε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους . Παράλληλα τραυμάτισε και τον σύζυγό της, ο οποίος βρέθηκε μπροστά στη σκηνή και προσπάθησε να βοηθήσει τη σύζυγό του.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι στη συνέχεια ο 43χρονος επέστρεψε στην πλατεία του χωριού, πήρε καφέ και αμέσως μετά κατευθύνθηκε σε κοντινό ποιμνιοστάσιο, όπου και κρύφτηκε.

Εκεί τον εντόπισαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι και τον συνέλαβαν, χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις