Η βαρύτητα πρέπει να δίδεται στον έλεγχο των εγκαταστάσεων παροχής υπηρεσιών και ειδικότερα στον έλεγχο των εγκαταστάσεων παραγωγής, διάθεσης, διανομής κυρίως των ευαλλοίωτων τροφίμωνκαθώς και στην εφαρμογή των κανόνων ορθής υγιεινής πρακτικής.

Τα πέντε σημεία που πρέπει να προσέξουμε ιδιαιτέρως είναι

1)Οχι νωπά κρέατα .,ψάρια  , μαγειρεμένα φαγητά στον καταψύκτη

2) Ημερολόγιο θερμοκρασιών των ψυγείων

3)Προσφατη απεντόμωση

4)Καθαρά ,ταχτοποιημένα ψυγεία και όχι μπερδεμένα ή χαλασμένα προϊόντα στα  ψυγεία μας

5) Και τέλος το χαρτι ότι έχουμε παρακολουθησει , εργοδοτες και εργαζoμενοι τα σεμιναρια του EΦΕΤ για τις << Βασικες Αρχες Υγιεινης και Ασφαλειας Τροφιμων >>

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΜΠΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                                             ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΤΑΡΑΖΗ

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις