Την ώρα που χόρευαν στη συναυλία του Ρέμου, διαρρήκτες τους έκαναν “πιάτο” τη βίλα!!

297

Την ώρα που στο πολυσυζητημένο πάρτι του Nammos στη Μύκονο οι Αραβες κροίσοι διασκέδαζαν στη συναυλία με τον Αντώνη Ρέμο και τους Λιβανέζους σταρ Ραγκέμπ Αλάμα και Μουσταφά Σαντάλ, συντροφιά με καμήλες και ναργιλέδες κάτω από τα βεδουίνικα αντίσκηνα, οι διαρρήκτες «δούλευαν» σκληρά!

Για ένα ζευγάρι ζάπλουτων Αράβων η διασκέδαση βγήκε ξινή, καθώς οι διαρρήκτες τούς έγδυσαν ανενόχλητοι, αρπάζοντας μετρητά και κοσμήματα μεγάλης αξίας από τη βίλα που είχαν νοικιάσει στην περιοχή του Κάστρου.

Πρόκειται για ακόμα ένα από τα πολλά περιστατικά διαρρήξεων ή ληστειών που σημειώθηκαν φέτος το καλοκαίρι στο νησί των ανέμων, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί ακόμα και η Ασφάλεια Αττικής, προκειμένου να περιορίσει τα κρούσματα στον νούμερο ένα τουριστικό προορισμό της χώρας.

Στη συναυλία

Το βράδυ της Παρασκευής το ζευγάρι των Αράβων μαζί με τους φίλους του πήγε στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου, όπου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το απόγευμα του Σαββάτου διαπίστωσαν ότι στη βίλα τους είχαν μπει «ποντικοί» και μάλιστα είχαν απενεργοποιήσει τα συστήματα ασφαλείας.

Οι κακοποιοί φαίνεται ότι γνώριζαν τα κατατόπια, καθώς κατάφεραν να εντοπίσουν το μεταλλικό κουτί ασφαλείας μέσα στο οποίο το ζευγάρι είχε τοποθετήσει μετρητά και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Οι δράστες πήραν μαζί τους ολόκληρο το κουτί, αλλά και πανάκριβα ρολόγια που βρήκαν στη βίλα. Μετά τη δυσάρεστη διαπίστωση οι Αραβες ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία ερεύνησε τους χώρους, προκειμένου να εντοπίσει αποτυπώματα και γενετικό υλικό των δραστών, ώστε να τους συνδέσει και με άλλες κλοπές που έχουν διαπραχθεί στη διάρκεια της τουριστικής περιόδου στο νησί.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις