Τι και αν «κουνάει» ο Εγκέλαδος τη Ζάκυνθο ! Ο κόσμος δεν πτοείται!

Ξεπερνά κάθε προηγούμενο η κίνηση στο νησί της Ζακύνθου για τις διακοπές του Πάσχα.

Ένα νησί που διατηρεί τις Επτανησιακές του παραδόσεις, που οι θρησκευτικές του τελετές είναι γεγονότα προσέλκυσης χιλιάδων πιστών, επιπλέον έχει ευτυχίσει να έχει τέκνο της τον Γιώργο Θεοδόση !

Γιώργος Θεοδόσης , Πρόεδρος Levante Ferries

Ο τρόπος που ο Ζακυνθινός επιχειρηματίας συνδύασε τον πολιτισμό της Ζακύνθου , με τα καράβια του και το 11880 θεωρείται «φαινόμενο» στον κόσμο της διαφήμισης και γράφει ιστορία .  Εξάλλου και οι διαφημίσεις των υπηρεσιών του 11880 αφήνουν κάθε φορά εποχή και τις περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία.

 Η φετινή διαφήμιση του 11880 για το Ζακυνθινό  Πάσχα είναι ευρηματική. Συνεχίζει να πρωταγωνιστεί ο Τόνι Σφήνος , αυτή τη φορά με γυαλιά… 3D!!

Μια ευρηματική διαφήμιση έχει και τα ανάλογα αποτελέσματα. Ο κόσμος συρρέει στον προορισμό που διαφημίζεται!

Λιμάνι Κυλλήνης για ΖάκυνθοZA

 Από το Σάββατο του Λαζάρου η Κυλλήνη είχε φρακάρει λόγω της κίνησης της Ζακύνθου. Χάρη στο σωστό προγραμματισμό,  και τα τέσσερα ιδιόκτητα φέρυ μποτ της Levanate Ferries , είναι σε πλήρη δράση εξυπηρετώντας τα τρία νησιά Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Ιθάκη με απόλυτη ασφάλεια και υψηλές υπηρεσίες που μας κάνουν περήφανους.

Ο Γιώργος Θεοδόσης  και η Levante Ferries το 2018 και το 2019(εως τώρα) , πραγματοποίησαν τεράστιες για την εποχή επενδύσεις,  με τις αγορές δυο πλοίων (ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ και ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ) , με τις εκατομμυρίων ευρώ αναβαθμίσεις τους , με τη χιλιάδων ευρώ διαφήμιση των νησιών μας.

Το ότι η Κεφαλονιά δεν συμπεριλήφθηκε στο Πασχαλινό διαφημιστικό πρόγραμμα του 11880 είναι επειδή η αναγέννηση του φέρι μποτ “ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ” διήρκεσε πολύ (πέντε μήνες!!!) με συνέπεια να μην είναι έτοιμο το πλοίο όταν έπρεπε να γίνουν τα γυρίσματα του διαφημιστικού.

Καμία ανησυχία για την διαφήμιση του νησιού μας για το καλοκαίρι. Όλα είναι έτοιμα ! Και το σενάριο και ο πρωταγωνιστής και η έκπληξη!

Αν και μόνη της στις γραμμές τριών νησιών η Levante Ferries εργάζεται και λειτουργεί σε συνθήκες ανταγωνισμού «με τον εαυτό της» ,όπως συχνά δηλώνει ο πρόεδρός της Γιώργος Θεοδόσης.  Και αυτό φαίνεται!

Λιμάνι Κυλλήνης για Ζάκυνθο

 Τέσσερα ιδιόκτητα πλοία της Levante Ferries (που σύντομα θα αυξηθούν)  προσφέρουν ασφάλεια και πολυτέλεια στις μετακινήσεις  , ενώ παράλληλα οι προορισμοί ενισχύονται με διαφημιστικές καμπάνιες εκατομμυρίων ευρώ.

Η τοπική ακτοπλοΐα βρίσκεται στην πιο δυναμική της φάση και αυτό είναι μεγάλο όφελος και για τα τρία νησιά Κεφαλονιά, Ζάκυνθο και Θιάκι.

Ελένη Δ. Χιόνη

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

Comments are closed.