Ράδιο αρβύλα το «Ράδιο Αρβύλα»

165

★ Δεν άρεσε στον κόσμο η προχθεσινή εκπομπή των παιδιών του «Ράδιο Αρβύλα», τη βρήκε άκρως πολιτικοποιημένη και υπέρ της Νέας Δημοκρατίας. Στο Twitter οι πιο πολλές αντιδράσεις. Ενδεικτικά:

● Οι δαπίτες του #radioarvyla συμμετέχουν στον προεκλογικό αγώνα που κάνει ο ΣΚΑΪ για τη Ν.Δ. Το περίεργο είναι που πέφτετε από τα σύννεφα.

● Με συγχωρείτε αλλά εργάζεστε σε κομματικό κανάλι και το τελευταίο διάστημα λειτουργείτε με τρόπο που δεν σας έχουμε συνηθίσει. Αλλο η σάτιρα και άλλο ο λαϊκισμός, η μεροληψία και η προπαγάνδα.

● Tα 6 πρώτα θέματα κράζουν τον Τσίπρα. Τυχαίο; Δεν νομίζω…

● Ετσι όπως πάει θα βάλουν 57 βίντεο για τον ΣΥΡΙΖΑ. Λογικά το αφεντικό τους έδωσε μισθό 7ήμερου.

Απάντησε εντελώς άκομψα ένας από τους συντελεστές της εκπομπής, ο Χρήστος Κιούσης: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη. Καληνύχτα και καλή τύχη!». Αντί να προβληματιστεί που η συντριπτική πλειονότητα τους κατέκρινε, ήθελε να βγει και από πάνω.

★ Πρώτος ημιτελικός της Eurovision χθες με τη συμμετοχή της χώρας μας αλλά και της Κύπρου. Τραγούδησαν και η Κατερίνα Ντούσκα (αριστερά) και η Τάμτα (δεξιά). Πέρασαν και οι δύο στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου που θα δούμε στην ΕΡΤ2 στις 10 το βράδυ. Ο δεύτερος ημιτελικός, αλλά χωρίς ελληνικό ενδιαφέρον, γίνεται αύριο.

★ Εκτός του δελτίου κυκλοφοριών του πρακτορείου «Αργος» βρίσκονται πλέον και οι εφημερίδες του Γιάννη Φιλιππάκη (Δημοκρατία και Espresso). Εστία, επίσης, εκτός. Καθημερινή, εκτός. Φιλελεύθερος, Documento, Νέα Σελίδα, όλοι εκτός. Σε λίγο, έτσι όπως πάμε, θα μετρώνται μόνο οι εφημερίδες του Βαγγέλη Μαρινάκη. Και θα βγαίνουν όλες πρώτες. Ηδη βγαίνουν δηλαδή. Θρίαμβος. Το λέει ωραία στην ανακοίνωσή του ο Γιάννης Φιλιππάκης: «Παρουσιάζεται το “θαύμα”, τα έντυπα των εκδοτών που είναι μέτοχοι της ΑΡΓΟΣ, να είναι τα μόνα που δεν γνωρίζουν κάμψη πωλήσεων». Δεν καταλαβαίνω γιατί του φαίνεται περίεργο…

★ Συνέβη στη χθεσινή συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ 100.3, στον Αρη Πορτοσάλτε και στον Παύλο Τσίμα. Κάποια στιγμή ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας είδε στην οθόνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή μία από τις ερωτήσεις των ακροατών που του άρεσε. Τον ρωτούσε, αυτός, αν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του. Οπότε και την… υπέδειξε στον Αρη Πορτοσάλτε για να του την… κάνει. Και του την έκανε πιο μετά ο Αρης, περιγράφοντας ωστόσο στον αέρα τα παραπάνω. Αυτή τη φορά προφύλαξε τον εαυτό του, όχι όπως την προηγούμενη με το σκονάκι.

★ To Open TV με αφορμή τον εμπρησμό του αυτοκινήτου της δημοσιογράφου του καναλιού Μίνας Καραμήτρου απευθύνει πρόσκληση για συγκρότηση ενιαίου μετώπου εναντίον των φαινομένων βίας. «Καλούμε», γράφουν, «σε κοινή συνάντηση τις διοικήσεις των τηλεοπτικών σταθμών, τις αμέσως επόμενες ημέρες, με στόχο τη συγκρότηση ενιαίου μετώπου εναντίον των φαινομένων βίας απέναντι στην ελεύθερη δημοσιογραφική έκφραση, που κλιμακώνονται το τελευταίο διάστημα». Καλή κίνηση, δεν λέω, αλλά γιατί μόνο τις διοικήσεις των τηλεοπτικών σταθμών; Στα άλλα ΜΜΕ, ραδιόφωνα, εφημερίδες, sites κτλ. δεν δουλεύουν δημοσιογράφοι;

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις