Ο Δημήτρης Μπέλλος κέρδισε τα 10.000 ευρώ του Masterchef

Είναι ο νικητής του Silver Award!

129

Μόνιμος κάτοικος Νορβηγίας τα τελευταία χρόνια, ο Δημήτρης Μπέλλος έχει επιστρέψει στην πατρίδα για να καταφέρει έναν στόχο πολύ μεγάλο, να κερδίσει τον διαγωνισμό του MasterChef 4.

Ευγενής, με καταγωγή από την Ασπροβάλτα και από τη Γερμανία, από την πλευρά της μητέρας του, ο Δημήτρης φαίνεται πως πλέον είναι ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους του, αφού αναδείχθηκε νικητής της διαδικασίας του Silver Award στο Masterchef κερδίζοντας 10.000 ευρώ.

Ο Δημήτρης Μπέλλος βρέθηκε στον τελικό απέναντι στην αγαπημένη του στο παιχνίδι, Μαρία Μπέη, αλλά το πιάτο του ήταν πιο κοντά στο ζητούμενο.

Ο Δημήτρης κέρδισε το έπαθλο των 10.000 ευρώ και μια βαλίτσα με μαγειρικά μαχαίρια.

Η Μαρία έπεσε στην αγκαλιά του αγαπημένου της και λίγα λεπτά αργότερα δήλωσε on camera: «Κρίμα που δεν του έδωσα εγώ αυτή τη βαλίτσα. Καλά τα λεφτά εννοείται πως θα του τα «φάω» εγώ, οπότε το ίδιο είναι».

«Δε νιώθω πλούσιος γιατί έχω «λαδώσει» όλο τον κόσμο. Είπα ότι θα βγάλω και τους 9 παίκτες στα εστιατόρια που έχουν οι κριτές. Μήπως πρέπει να κερδίσω και τον τελικό για να ξεχρεώσω αυτά που υποσχέθηκα;», είπε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μπέλλος.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις