Ραφήνα: Τον σκότωσαν για τη… σειρά στην τουαλέτα

584

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗς ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Μετανιωμένοι ενώπιον των αστυνομικών του τμήματος ασφαλείας Ραφήνας παρουσιάστηκαν οι δυο 24χρονοι που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για τον θάνατο του 42χρονου άνδρα, έξω από μπαρ στην περιοχή.

Οι Γ.Κ και Π.Π, απέδωσαν το γεγονός στην “κακιά την ώρα”, ενώ υποστήριξαν πως αφορμή για το περιστατικό στάθηκε η σειρά για την τουαλέτα.

Φονικό στη Ραφήνα: Τον σκότωσαν για τη... σειρά στην τουαλέτα - Ομολόγησαν οι δύο 24χρονοι που συνελήφθησαν [εικόνες]
Ραφήνα

“Έτσι ξεκίνησε ο καβγάς”

Σύμφωνα με τους κατηγορούμενους που το απόγευμα αναμένεται να βρεθούν ενώπιων του εισαγγελέα, ο καβγάς για την ασήμαντη αφορμή ξεκίνησε μέσα στο μπαρ και μάλιστα τους χώρισαν άτομα της επιχείρησης. Τότε είπαν να λύσουν τις διαφορές τους έξω από το μπαράκι, όπως και έγινε.

Μαζί με τους δυο δράστες βγήκαν και δυο φίλοι τους, οι οποίοι όπως κατέθεσαν “δεν είχαν καμία εμπλοκή στο συμβάν”.

Ξεκίνησαν να διαπληκτίζονται με το θύμα και να τον χτυπούν σε όλο του το σώμα. Βγαίνοντας ο ξάδελφος του θύματος από το μαγαζί, είδε τον έναν από τους δράστες να τον χτυπάει με μένος στο κεφάλι και να τον αφήνει αναίσθητο.

Στην συνέχεια οι δράστες απομακρύνθηκαν από το σημείο με ένα μπλε τζιπ. Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ και σε διάστημα 20 λεπτών, στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που μετέφερε τον 42χρονο στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας ξεψύχησε κατά την μεταφορά του. Αξίζει μάλιστα να τονιστεί πως για τον θάνατο του άνδρα ενημέρωσε την αστυνομία ο ξαδερφός του το πρωί της Κυριακής (27/6).

Ραφήνα

 

Ραφήνα

Κάτοικοι Ραφήνας οι κατηγορούμενοι

Οι δυο κατηγορούμενοι, είναι κάτοικοι Ραφήνας, όπως και τα δυο άτομα που βρίσκονταν μαζί τους. Ο ένας από τους δυο εργάζεται σε συνεργείο μοτοσυκλετών, ενώ ο δεύτερος εργάζεται ως σερβιτόρος σε ταβέρνα, ενώ αναλαμβάνει και κηπουρικές εργασίες. Δεν αποκλείεται οι δυο κατηγορούμενοι να ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν.

Την είδηση ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος σε σχετική ανάρτησή του στο twitter, σημείωσε: “Η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά με τη σύλληψη των δύο δολοφόνων του 42χρονου, στη Ραφήνα”.

Στη συνέχεια τροποποίησε την ανάρτησή του και τη διατύπωσε πιο προσεκτικά: “Η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά με την σύλληψη δύο υπόπτων για την δολοφονία του 42χρονου στην Ραφήνα”.

Θεοδωρικάκος τουητ

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο 42χρονος έπινε ποτό μαζί με τον ξάδερφο του και την κοπέλα του, καθώς και μια ακόμη γυναίκα. Κατά τη διάρκεια της παρουσία του στο μαγαζί, ο άτυχος άνδρας μαζί με μια από τις κοπέλες της παρέας του, συνομιλούσαν με δύο άλλες γυναίκες χωρίς όμως να συμβεί κάτι το περίεργο. Λίγη ώρα αργότερα το θύμα κινήθηκε προς την τουαλέτα που βρίσκεται στο πατάρι του μπαρ και εκεί σύμφωνα με μαρτυρίες, υπήρξε κάποια διένεξη. Όταν ο 42χρονος γύρισε στην παρέα του, φέρεται να είπε “όλα καλά”.

ραφηνα 42χρονος

Αφού πλήρωσαν και βγήκαν στην πλατεία έξω από το μαγαζί, λίγο πριν τις 02:00 τα ξημερώματα, έπεσαν πάνω στους μαινόμενους δράστες. Τα 3-4 άτομα είχαν στήσει καρτέρι θανάτου στον 42χρονο, και του επιτέθηκαν με αστραπιαίες κινήσεις.

Ένας από αυτούς, του κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι με σιδερογροθιά με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε το θύμα στον Ερυθρό Σταύρο, όμως πάρα τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ακατάσχετη αιμορραγία.

ραφηνα 42χρονος

Η ανακοίνωση του μπαρ που έγινε η δολοφονία

Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής, το καφέ – μπαρ της Ραφήνας στην κεντρική πλατεία όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν και τονίζει ότι σήμερα, Δευτέρα το μαγαζί θα είναι κλειστό.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, “είμαστε όλοι συγκλονισμένοι για τον χαμό του πελάτη και φίλου μας που χάθηκε τόσο άδικα δίπλα στο μαγαζί μας σήμερα το πρωί. Αύριο θα είμαστε κλειστά από σεβασμό για τον συνάνθρωπο μας και την οικογένεια του”.

Δείτε την ανακοίνωση:

ραφηνα

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις