Rise: Η οικογένεια Αντετοκούνμπο μιλά για την ταινία του Disney+ και περνά μηνύματα ζωής [βίντεο]

Rise: Τα αδέλφια, Αντετοκούνμπο και η μητέρα τους μιλούν για την ταινία «Rise» που αφορά τη ζωή τους και τα μηνύματα που θέλουν να περάσουν μέσα από αυτή.

64

Τι θα δούμε στην ταινία και πως γεννήθηκε η ιδέα;

«Υπεύθυνη» για την ταινία είναι η Disney. Το 2018 μας έκαναν την πρόταση. Όλοι περίμεναν μία μπασκετική ταινία. Αλλά έγινε μία ταινία που ασχολείται με τις θυσίες που έκαναν οι γονείς μας ώστε να μεγαλώσουμε, να πάμε σχολείο να γίνουμε αυτοί οι άνθρωποι που είμαστε σήμερα. Ήθελαν να δείξουμε πως ήρθαμε εδώ στην Ελλάδα, τις δυσκολίες που βιώσαμε σαν άνθρωποι και όχι σαν επαγγελματίες.» υποστήριξε αρχικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ερωτηθείς για το αν έχουν βιώσει ρατσισμό ο Θανάσης Αντετοκούνμπο επεσήμανε ότι «αυτό που βλέπετε στην ταινία είναι το 5 με 10%. Όσοι περνούν το ίδιο θα το νοιώσουν στο πετσί τους όταν δουν τη ταινία. Υπάρχουν κάποιοι χαρακτήρες στην ταινία που είναι 5, 6 άτομα.»

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ανέφερε ότι «δεν θα έλεγα ποτέ ότι έχω βιώσει ρατσισμό από κάποιο παιδί στην  ηλικία μου. Στο σχολείο οι φίλοι μου δεν μου φέρθηκαν ποτέ άσχημα.»

Στο σημείο εκείνο παρεμβαίνει ο μεγαλύτερος αδερφός του, Γιάννης λέγοντας «γι’ αυτό ήταν και φίλοι σου».

«Νομίζω ότι ο ρατσισμός προέρχεται από ανθρώπους που δεν έχουν μεγαλώσει με τις σωστές αξίες και θεωρούν ότι όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίσοι» είπε  ο Αλέξανδρος.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο υποστήριξε με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο ότι «ο λόγος που νοιώθουμε Έλληνες είναι γιατί μας αγάπησαν και μας έκαναν να νιώθουμε ότι εδώ είναι το σπίτι μας». Μιλάμε για πριν 12 με 15 χρόνια, έτσι; Αυτόν δείχνει η ταινία.

Ερωτηθείς για το αν θα ήθελαν να παίξουν σε κάποια ταινία ο MVP Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε ότι «Όχι ευχαριστώ. Εγώ παίζω μπάσκετ. Και όταν τελειώσω θα εξαφανιστώ και θα πάω, όχι δεν θα σας πω που θα πάω γιατί θα με βρείτε».

” Να μην τα παρατάς. Να αγαπάς αυτό που κάνεις. Να το κάνεις με σκληρή δουλειά και κάτω το κεφάλι και να φτάνεις μέχρι το τέλος. Οι άνθρωποι που έρχονται και σου λένε δεν μπορείς ή δεν είσαι καλός σε αυτό που κάνεις στην ουσία σου δείχνουν την αδυναμία σου. Εσύ μαθαίνεις από την αδυναμία σου και προσπαθείς με τη δουλειά να βελτιώνεσαι συνεχώς, ξανά και ξανά.» τόνισε με νόημα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις