Κυβέρνηση / Διόρισαν αρχαιολόγο ως αναπληρώτρια διοικήτρια νοσοκομείου μία μέρα μετά τα Τέμπη

144

Ητραγωδία στα Τέμπη δεν εμποδίζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη να προχωρήσει στην υλοποίηση των πολιτικών της και φυσικά αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς τη συνήθη πρακτική. Δηλαδή την τοποθέτηση ανθρώπων που δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο της Υγείας, σε διοικητικές θέσεις νοσοκομείων.

Μία μόλις μέρα μετά το πολύνεκρο δυστύχημα, την 1η Μαρτίου 2023, και εν μέσω εθνικού πένθους, με υπογραφή Πλεύρη – Γκάγκα διορίζεται στη θέση της αναπληρώτριας διοικήτριας του Γ.Ν. Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα»  η αρχαιολόγος και υποψήφια της ΝΔ στις εκλογές του 2019 Δήμητρα Κορμπά. Την είδηση αποκάλυψε η αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Δώρα Αυγέρη, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η βουλεύτρια της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισυνάπτει 5 φωτογραφίες. Στην πρώτη, η αρχαιολόγος και πολιτεύτρια στον Δυτικό Τομέα είναι μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε προεκλογική εξόρμηση στο Αιγάλεω, τον Μάιο του 2019. Στη δεύτερη,φαίνεται η γαλάζια υποψηφιότητά της στον Δυτικό Τομέα.
Στην τρίτη, ο Κωστής Χατζιδάκης στήριζε την υποψηφιότητά της με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, χαρακτηρίζοντάς την… κόσμημα. Στις δύο τελευταίες, φαίνεται ο διορισμός της την 1η Μαρτίου 2023 με τις υπογραφές Πλεύρη και Γκάγκα ως αναπληρώτριας διοικήτριας του
νοσοκομείου ”Αγία Βαρβάρα”

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις