Έκθετη ξανά η κυβέρνηση Μητσοτάκη:Διαφήμιση του ”Τουρκικού Αιγαίου” στην γαλλική Le Monde

72

Εκτεθειμένη ξανά είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη για το «Turkaegean» καθώς  η Τουρκία συνεχίζει να το προβάλει σε μεγάλα και διεθνή ΜΜΕ. Μετά τους New York Times, ήρθε η σειρά της Le Monde να φιλοξενήσει τη συγκεκριμένη διαφήμιση για την τουριστική καμπάνια της Τουρκίας.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη, στο σημερινό  φύλλο της Τετάρτης 19 Απριλίου φιλοξενείται ολοσέλιδη διαφήμιση. Μία εξέλιξη που συνεχίζει να εκθέτει την κυβέρνηση Μητσοτάκη ενώ στο παρελθόν είχε προκαλέσει τριγμούς στο εσωτερικό της κυβέρνησης με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη, να πετά το μπαλάκι στο υπουργείο Εξωτερικών και συγκεκριμένα στον Νίκο Δένδια…

Την είδηση για το την ολοσέλιδη και καλοπληρωμένη διαφήμιση των Τούρκων στη Le Monde, έκανε γνωστή ο ερευνητής Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο του Όσλο και αρθρογράφος στα Ελληνοτουρκικά Παναγιώτης Παύλος, ο οποίος άφησε αιχμές για την ανικανότητα της κυβέρνησης:
«Δεν είναι σημαντικό. Απλώς μια ολοσέλιδη καλοπληρωμένη καταχώρηση για #TurkAegean στο αυριανό φύλλο (19/4/23) της @lemonde. Μη διαταράξουμε τη φιλία μας. Συνεχίστε ό,τι κάνατε. Εξάλλου έχουμε καλύψει τα νώτα μας με… #Rafale!» έγραψε σε ανάρτησή του.

Η ολοσέλιδη καταχώρηση Turkaegean στη γαλλική Le Monde:

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις