Την έντονη αντίδραση των γονέων προκάλεσε η κίνηση μιας δασκάλας σε δημοτικό σχολείο της Αθήνας να προβάλλει την ταινία “Αγόρια στο ντουζ”, η οποία περιέχει ερωτικές σκηνές μεταξύ ανήλικων αγοριών.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν οι γονείς ενός αγοριού παρατήρησαν αλλαγές στη συμπεριφορά του παιδιού τους, το οποίο είχε παρασυρθεί από τα γεγονότα που είχε δει στην εν λόγω ταινία.

Το παιδί αποκάλυψε στους γονείς του το τι είχε συμβεί και έτσι η υπόθεση πήρε την δρόμο της δικαιοσύνης.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα “Δημοκρατία”, η οποία αποκάλυψε την υπόθεση, οι γονείς “σοκαρισμένοι από την αντιπαιδαγωγική φύση της ταινίας και την προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας προς τα ανήλικα παιδιά”, κατήγγειλαν το περιστατικό. Επισημαίνουν δε ότι η προβολή της ταινίας έγινε χωρίς καμία επιστημονική προσέγγιση ή προηγούμενη ενημέρωση τους σχετικά με αυτού του είδους ευαίσθητα θέματα.

Οι καταγγέλλοντες ζήτησαν μέσω του δικηγόρου τους με εξώδικη όχληση- διαμαρτυρία προς τον διευθυντή του σχολείου, την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και το υπουργείο, να γνωστοποιήσει κατά πόσο η ταινία αυτή “καθίσταται εκπαιδευτικώς εγκεκριμένη και παιδαγωγικώς συμβατή εκ του υπουργείου Παιδείας”.

Το τρέιλερ της ταινίας

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις