Βοιωτία: Νεκρός 34χρονος οδηγός που έπεσε σε ρέμα από ύψος 5 μέτρων [εικόνες – βίντεο]

Τα ξημερώματα, ο 34χρονος οδηγός από τη Βοιωτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε σε χαντάκι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του

77

Τη ζωή του με τραγικό τρόπο σε τροχαίο δυστύχημα, έχασε ένας 34χρονος οδηγός στη Βοιωτία, όταν έπεσε με το IX αυτοκίνητο που οδηγούσε σε ρέμα, από ύψος 5 μέτρων, τα ξημερώματα της Παρασκευή 6 Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Permissos.gr, ο άτυχος 34χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε σε επικίνδυνο, με αποτέλεσμα να πέσει σε χαντάκι από τα 5 μέτρα. Διασώστες έφτασαν στο σημείο, αλλά δεν υπήρχαν περιθώρια. Ο θάνατος του 34χρονου διαπιστώθηκε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Δ.Ε. Βαγίων στη Βοιωτία, με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η εκτροπή να παραμένουν άγνωστες. Δύο πυροσβέστες με ένα όχημα έφτασαν στο σημείο και απεγκλώβισαν τον 34χρονο παραδίδοντας τον στο ΕΚΑΒ.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος, ο άνδρας, με καταγωγή από το Μαυρομμάτι Θηβών, κατέληξε συνέπεια των σοβαρών τραυμάτων του, όπως διαπίστωθηκε στο Νοσοκομείο της Θήβας.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

ΤΡΟΧΑΙΟ ΡΕΜΑ

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!