Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: «Τι λέτε ρε παιδιά;» – Η πρώτη αντίδραση του οδηγού που λιποθύμησε και έχασε τον έλεγχο του λεωφορείου

Όπως φανερώνει, έμαθε για το δυστύχημα στο νοσοκομείο - Φέρεται να εμφάνισε απώλεια συνείδησης. από Στράτος Λούβαρης

228

Σοκαρισμένος δηλώνει ο οδηγός της γραμμής 23 του ΟΑΣΘ που παρέσυρε το μεσημέρι της Τετάρτης (1/11) επί της οδού Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα τον θάνατο μίας 40χρονης και τον τραυματισμό άλλων δύο ατόμων.

«Τι λέτε ρε παιδιά; Εγώ ξεκίνησα κανονικά το δρομολόγιό μου και μετά μου είπαν στο νοσοκομείο για το δυστύχημα» φέρεται να ήταν, όπως μεταδίδει το ThessToday.gr, η πρώτη αντίδραση του οδηγού ο οποίος είναι ετών 45 και με εμπειρία άνω των δέκα ετών στο τιμόνι, εμφανίζοντας απώλεια συνείδησης.

Μετά τις ιατρικές εξετάσεις του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, οι αρμόδιες Αρχές αναμένουν την κατάθεσή του ώστε να λύσουν το «παζλ» της μοιραίας διαδρομής, μόλις ελάχιστων δευτερολέπτων με αφετηρία τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο οδηγός έχασε τις αισθήσεις του εν κινήσει, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα επί της Μοναστηριού και παρέσυρε δύο οχήματα, καθώς και το μηχανάκι που επέβαινε η γυναίκα.

Την ίδια ώρα στο νοσοκομείο εξακολουθούν να νοσηλεύονται δύο ακόμη άτομα με ελαφριά τραύματα, ενώ οι συνάδελφοι της άτυχης γυναίκας δηλώνουν συγκλονισμένοι από την τραγωδία.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο της σύγκρουσης:

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!