More
    Αρχική ΕΛΛΑΔΑ

    Πύργος: Οι κάτοικοι μετρούν τις πληγές τους από το καταστροφικό μπουρίνι που έπληξε την περιοχή (photos)

    119

    Δύσκολη μέρα ξημέρωσε για πολλούς από τους κατοίκους της Περιοχής του Πύργου καθώς το χθεσινό σφοδρό μπουρίνι που έπληξε την περιοχή άφησε στο πέρασμά του χαλάσματα σε κατοικίες, επιχειρήσεις, ξεριζωμένα δέντρα και μια σειρά ακόμα από σοβαρά προβλήματα που ανέδειξε το πρώτο φως της ημέρας σήμερα.

    Η ηλεκτροδότηση επίσης σε αρκετά σημεία της πόλης είχε διακοπεί  ενώ επί ποδός καθόλη την διάρκεια της νύχτας βρίσκονταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία όπως και η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του δήμου Πύργου.

    Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στην οδό Αλφειού ενώ επίσης εκτεταμένες καταστροφές εντοπίζονται και στην περιοχή της Κεραίας όπως και στην Μούτελη.

    Ο δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής από χθες στα σημεία των καταστροφών αλλά και σήμερα στον επιτόπιο έλεγχο με το κλιμάκιο του Δήμου προκειμένου να καταγραφούν οι ζημιές και να αποζημιωθούν οι πληγέντες σε δήλωσή του ανέφερε πως: “Ένας ανεμοστρόβιλος Κατά τις 10:30 το βράδυ χθες ήταν ικανός στο πέρασμα του να δημιουργήσει εκτεταμένες ζημιές. Εκτεταμένες ζημιές σε σπίτια, ξεριζώθηκαν δέντρα, η ηλεκτροδότηση σταμάτησε αλλά αποκαταστάθηκε τώρα πριν από λίγο. Η αντιμετώπιση από την πλευρά της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πύργου ήταν άμεση. Συνεργεία προχωρούν αυτή τη στιγμή στην καταγραφή των ζημιών προκειμένου να κινηθούν οι διαδικασίες αποζημίωσης των πληγέντων και στα σπίτια αλλά και στις επιχειρήσεις. Εμείς από την πλευρά μας θα σταθούμε δίπλα στους πολίτες οι οποίοι έχουν υποστεί αυτές τις ζημιές και θα προβούμε σε επόμενες ενέργειες που επιτάσσει το καθήκον και υπηρεσία μας.

    Δείτε φωτογραφίες:

    katastrofes bourini 1

    katastrofes bourini 2

    katastrofes bourini 3

    katastrofes bourini 4

    katastrofes bourini 5

    katastrofes bourini 6

    katastrofes bourini 7

    katastrofes bourini 8

    katastrofes bourini 9

    katastrofes bourini 10jpg

    katastrofes bourini 11

    katastrofes bourini 12

    katastrofes bourini 13

    katastrofes bourini 14

    katastrofes bourini 15

    katastrofes bourini 16

    katastrofes bourini 17

     

    Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Captcha verification failed!
    CAPTCHA user score failed. Please contact us!