Θεσσαλονίκη: “Σχεδιάζαμε σκηνοθετημένη ληστεία, αλλά τα πράγματα στράβωσαν

399

Εγώ την αποτελείωσα” ομολογεί ο 39χρονος

Όπως αποκάλυψαν οι δύο δράστες, ο 39χρονος θα πήγαινε με τη Γεωργία στο σπίτι και ο φίλος του θα έκανε τον ληστή, αλλά το σχέδιο τους χάλασε.

Σοκαριστικές είναι οι τελευταίες λεπτομέρειες που έρχονται στη δημοσιότητα γύρω από την δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας από τον σύντροφό της και τον φίλο του, στη Θεσσαλονίκη.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή, με αρκετές μαχαιριές, μέσα σε ένα μπαούλο σε δασώδη έκταση ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και τη Γαλάτιστα.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να ομολόγησε αρχικά ο φίλος, ο σύντροφος της 41χρονης τη δολοφόνησε και έπειτα του ζήτησε τη βοήθειά του για να εξαφανίσουν το πτώμα της, μεταφέροντάς το με το αυτοκίνητό του στο σημείο απόρριψης. Ο σύντροφος της Γεωργίας αρχικά αρνιόταν κάθε ανάμειξη στην δολοφονία, όμως στη συνέχεια ομολόγησε.

Σοκάρει ο ιατροδικαστής για τη δολοφονία της Γεωργίας: Την χτύπησαν αλύπητα με κουζινομάχαιρο στο λαιμό

Η εκδοχή των δύο δραστών

Οι δράστες του εγκλήματος δήλωσαν στις αρχές ότι σχεδίαζαν να σκηνοθετήσουν ληστεία στο σπίτι, γιατί νόμιζαν ότι η 41χρονη είχε κρυμμένα κάποια χρήματα.

Συγκεκριμένα, ο 39χρονος θα πήγαινε με τη σύντροφο στο σπίτι και ο φίλος του θα έκανε τον ληστή, αλλά το σχέδιο τους χάλασε. “Τα πράγματα, όμως, στράβωσαν” δήλωσαν.

Ο 39χρονος αποδέχτηκε τη συμμετοχή του στη δολοφονία, όταν του παρουσιάστηκαν τα συντριπτικά στοιχεία. Είπε, μάλιστα, ότι αυτός την αποτελείωσε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φίλος του συντρόφου της άτυχης Γεωργίας ήταν αυτός που της κατάφερε τα πρώτα χτυπήματα με το μαχαίρι καθώς την τραυμάτισε στο λαιμό και ακολούθως ο σύντροφός της την σκότωσε καταφέροντάς της πολλά χτυπήματα με το ίδιο μαχαίρι, πάνω στο κρεβάτι της.

Γεωργία εξαφάνιση ΘεσσαλονίκηΠροσπάθησε να ξεγελάσει τις Αρχές

Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφος της Γεωργίας προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των Αρχών, ισχυριζόμενος πως η γυναίκα τού έστειλε μήνυμα μόλις χάθηκαν τα ίχνη της κι ότι πήρε μαζί της 5.000 ευρώ από το κοινό τους ταμείο.

Επίσης, μετά την αστυνομική έρευνα που έγινε στο σπίτι του, κατήγγειλε ότι αυτό παραβιάστηκε. Σύμφωνα με την καταγγελία του, όταν το προηγούμενο 24ωρο επέστρεψε στο σπίτι (παρουσία δικηγόρου και δύο αστυνομικών) για να πάρει κάποια πράγματα, που ενδεχομένως να συνδέονται με την έρευνα, διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή, το ίδιο και οι μπαλκονόπορτες, ενώ έλειπαν κάποια αντικείμενα και άλλα είχαν αλλάξει θέση.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο σύντροφος της εγκύου έχει επίσης καταδικαστεί για τον πολύ σοβαρό ξυλοδαρμό της αδερφής του. Ειδικότερα, 2 – 3 χρόνια πριν, ξυλοκόπησε κατ’ εξακολούθηση την αδερφή του και μάλιστα η γυναίκα νοσηλεύτηκε με κακώσεις στο κεφάλι και το σώμα. Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, όλα έγιναν επειδή σταμάτησε να του δίνει χρήματα.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!