Τάνια Τσανακλίδου: Δικάζομαι για υποκίνηση … εξέγερσης!

144

Κατά την εμφάνισή της στο «Studio 4», η γνωστή τραγουδίστρια Τάνια Τσανακλίδου αποκάλυψε ότι θα βρεθεί αντιμέτωπη με δίκη τον επόμενο μήνα.

Αυτή η αποκάλυψη προέκυψε ως αποτέλεσμα μιας συνέντευξης που είχε κάνει, η οποία την οδήγησε απροσδόκητα σε μια σειρά από νομικές εμπλοκές. Η κ. Τσανακλίδου εκμυστηρεύτηκε, «Πρέπει να σας ενημερώσω ότι αύριο, θα δικαστώ χωρίς περιθώρια λάθους. Αυτό είναι ένα μυστικό που το γνωρίζω μόνο εγω, αλλά σας εμπιστεύομαι αρκετά για να το μοιραστώ.

Η Τάνια Τσανακλίδου εξέφρασε την έκπληξή της για τον παράλογο της κατάστασης στην οποία βρέθηκε.

Μετά από μια μακροσκελή συνέντευξη στην «Αυγή», στην οποία μοιράστηκε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς της, έκανε και μια πολιτική δήλωση υπέρ της αλλαγής μέσω εξέγερσης.

Ωστόσο, κάποια άτομα από την Πελοπόννησο προσβλήθηκαν για αυτές τις δηλώσεις και την κατήγγειλαν στον εισαγγελέα κατηγορώντας την για υποκίνηση βίας. Αρχικά είχε προγραμματιστεί για δίκη για σήμερα, η διαδικασία αναβλήθηκε για τον Φεβρουάριο λόγω της αποχής των δικηγόρων της.  Και λέω….ρε παιδί μου πόση ανοησία υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων;» συμπλήρωσε η Τάνια Τσανακλίδου.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!