Ρέθυμνο: Νεκρός ο πατέρας της 14χρονης που έπεσε θύμα βιασμού – Πληροφορίες ότι αυτοκτόνησε

146

Σε ένα συγκλονιστικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση που αφορά ένα 14χρονο κορίτσι από τον Μυλοπόταμο Κρήτης και τα 12 άτομα που κατηγορούνται για βιασμό και σεξουαλικές πράξεις με ανήλικη.

Ο πατέρας της νεαρής κοπέλας βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο όχημά του, έχοντας εξαφανιστεί μυστηριωδώς χωρίς να αφήσει ίχνη.

Με βάση προκαταρκτικά στοιχεία, φαίνεται ότι επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Αναλυτικά

Ένας άνδρας, με καταγωγή από τον Μυλοπόταμο, εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στο χωριό Μαζές. Διαπιστώθηκε ότι είχε εισπνεύσει υγρό αέριο από κύλινδρο που είχε αποθηκεύσει στο όχημά του.

Στην περιοχή του Μυλοποτάμου, 14χρονη φέρεται να έχει υποστεί αλλεπάλληλες σεξουαλικές επιθέσεις. Το Cretalive έλαβε πληροφορίες που δείχνουν ότι η έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη αφορά μια ομάδα 12 ατόμων που κατηγορούνται είτε για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος του 14χρονου κοριτσιού είτε για άσεμνες
πράξεις με ανήλικο θύμα.

Έχει υποβληθεί καταγγελία από άγνωστο άτομο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που μίλησαν υπό τον όρο της ανωνυμίας, ειδοποιήθηκε πριν από αρκετούς μήνες η Αστυνομία Ρεθύμνου με ανώνυμη καταγγελία για ανήλικο κοριτσι σε κύκλωμα παράνομης πορνείας.

Με άκρα μυστικότητα, η αστυνομία διεξήγαγε ενδελεχή έρευνα για την υπόθεση, συγκεντρώνοντας με επιτυχία τα απαιτούμενα στοιχεία, τα οποία στη συνέχεια παραδόθηκαν στις ανακριτικές αρχές.

Με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία, η δικογραφία αφορά ομάδα περίπου 12 ενήλικων ανδρών που διαμένουν στην περιοχή του Μυλοποτάμου, οι οποίοι κατηγορούνται για σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικο κορίτσι.

Ένα άτομοτέθηκε υπό κράτηση .

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελληνική Αστυνομία δεν έχασε χρόνο για τη σύλληψη ενός ατόμου που συνδέεται με την υπόθεση, για το οποίο είχε ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Ταυτόχρονα, οι αστυνομικές αρχές αναμένουν την εξέταση της υπόθεσης από τον ανακριτή, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε πρόσθετες συλλήψεις σε περίπτωση που εκδοθούν αντίστοιχα εντάλματα.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!