Ένα φλεγόμενο κλαδί πεύκου φαίνεται ότι κόστισε τη ζωή στην 65χρονη που βρέθηκε απανθρακωμένη σε βιοτεχνία στο Πάτημα Χαλανδρίου, η οποία κάηκε από την φωτιά που κατέστρεψε τεράστια έκταση στην βορειοανατολική Αττική.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Action24, φλεγόμενο κλαδί που έπεσε στη σκεπή της βιοτεχνίας φαίνεται πως ήταν αρκετό για να πάρει φωτιά το κτίριο και από τα χαλιά που βρίσκονταν στο εσωτερικό του να επεκταθεί γρήγορα, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί η άτυχη γυναίκα. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η 65χρονη βρισκόταν στο μπάνιο τη στιγμή που εκκενωνόταν η περιοχή και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εγκλωβίστηκε και να μην μπορούσε να βγει.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, συγκλονισμένος από την απώλεια της εργαζόμενής του, δήλωσε στο Mega ότι «η καταστροφή αυτή έγινε χθες το μεσημέρι. Πώς έμεινε εδώ η γυναίκα δεν ξέρω. Δεν μπόρεσε να φύγει, εγκλωβίστηκε; Δεν ξέρω πώς έγινε. Εγώ ενημερώθηκα στις 4 η ώρα για τη φωτιά, αλλά δεν μπορούσα να ανέβω πάνω. Ήταν η Αστυνομία εδώ. Πήρα τηλέφωνο μετά και ήρθε ένα πυροσβεστικό. Υπήρχε μία αδιαφορία από τα πυροσβεστικά. Για την κοπέλα ενημερώθηκα το βράδυ, όταν με πήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν συγγενείς της πού είναι. Τότε καταλάβαμε. Δούλευε 20 χρόνια σε εμάς. Ήταν παντρεμένη και είχε και δύο κόρες».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!