Η Δέσποινα Μοιραράκη έδωσε στη δημοσιότητα τα χαλιά που πούλησε η επιχείρησή της στο υπουργείο Τουρισμού και κοσμούν πλέον το γραφείο της Όλγας Κεφαλογιάννη.

Πρόκειται για δύο χειροποίητα περσικά χαλιά 10 και 13 τετραγωνικών μέτρων, η αρχική τιμή των οποίων αγγίζει το ποσό των 22.845 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Η γνωστή επιχειρηματίας, μάλιστα, έκανε έκπτωση κάτι παραπάνω από 20% και έτσι η τελική τιμή διαμορφώθηκε στο ποσό των 17.980 ευρώ. Κι αυτό διότι θεωρήθηκε «μεγάλη τιμή η τοποθέτηση χαλιών στο υπουργείο Τουρισμού», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου της εταιρείας.

Ειδικότερα σε ανακοίνωση της, η κ. Μοιραράκη αναφέρει:

«Η επιχείρηση μας ανταποκρίθηκε και έστειλε οικονομική προσφορά. Τα συγκεκριμένα δυο χαλιά, όπως ακριβώς περιγράφονται στην προσφορά μας, βρίσκονται στο επίσημο site της επιχείρησης μας www.miraraki.gr στην τελική τιμή των 22.845,00 € συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ 24%.

NAIN-IRAN-430X303_66ef9.jpg

23ΧΑ_84d03.jpg

Από την επίσημη τιμή του site μας, έγινε έκπτωση και η τελική τιμή διαμορφώθηκε στο συνολικό ποσό των 17.980 € συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ24%.

Επιπλέον, σας επισυνάπτουμε φωτογραφίες των συγκεκριμένων δυο χαλιών που αποδεικνύονται τα ανωτέρω.

Διευκρίνηση:

Η φωτογραφία (επισυναπτόμενη) με το κόκκινο χαλί (Bouchara-Afghan-ολομαλλη) που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δεν έχει καμιά σχέση με τα συγκεκριμένα δύο χειροποίητα Περσικά χαλιά ΝΑΙΝ, μαλλί και μετάξι».

AFGHAN-BOUHARA_a3974.jpg

Αναλυτικά η σχετική προσφορά:

-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ_6c46b.jpg

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!