Η Μαρινέλλα κατέρρευσε στη σκηνή στο Ηρώδειο – Αναβλήθηκε η συναυλία

111

Ανησυχία για τη Μαρινέλλα που κατέρρευσε στη σκηνή στο Ηρώδειο κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, η οποία τελικά αναβλήθηκε, όπως ανακοινώθηκε στους θεατές.

Η Μαρινέλλα λιποθύμησε επί σκηνής στο τρίτο τραγούδι που ερμήνευσε στο Ηρώδειο και όπως ανακοινώθηκε στους θεατές που αγωνιούσαν για την υγεία της, θα χρειαστεί περαιτέρω εξετάσεις, ενώ θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς στο σημείο έχει σπεύσει ασθενοφόρο.

Στο συγκλονιστικό βίντεο που κυκλοφορεί στα social media φαίνεται η Μαρινέλλα να τραγουδάει «τα λόγια είναι περιττά» και σιγά σιγά να χάνει την σορροπία της και να καταρρέει στη σκηνή στο Ηρώδειο.

Στη σκηνή έσπευσαν αμέσως οι μουσικοί και οι διασώστες για να βοηθήσουν την Μαρινέλλα με τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Μαρινέλλα είχε κουραστεί ιδιαίτερα στις πρόβες για τη συναυλία στο Ηρώδειο, καθώς ήθελε να είναι όλα τέλεια.

Μετά την ανακοίνωση για την αναβολή της συναυλίας οι μουσικοί όπως φαίνεται και στη φωτογραφία μαζεύουν τα όργανα και τα σκηνικά, ενώ και ο κόσμος έχει αποχωρήσει.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!