Συναγερμός σήμανε στο Λαύριο το μεσημέρι της Πέμπτης 26/9, όπου σημειώθηκε ληστεία σε χρηματαποστολή.

Η ληστεία έγινε περίπου στις 15:30 έξω από μεγάλο κατάστημα αλυσίδας παιχνιδιών. Οι δράστες φέρεται να είναι τέσσερα άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και υπό την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους της χρηματαποστολής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η λεία τους φτάνει το 1 εκατ. ευρώ, ωστόσο αναμένεται να εξακριβωθεί και από τις έρευνες των αστυνομικών.

Πώς έγινε η κινηματογραφική ληστεία

Σύμφωνα με μαρτυρίες των υπαλλήλων της εταιρείας, οι τέσσερις δράστες ληστείας πέταξαν αρχικά μια κροτίδα καπνογόνου με χρώμα που ανάγκασε το όχημα της χρηματαποστολής να κόψει ταχύτητα.

Στη συνέχεια έσκασαν τα λάστιχα του οχήματος με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί. Με την απειλή όπλων (καλάσνικοφ) ανάγκασαν τους υπαλλήλους να κατέβουν από το όχημα και στη συνέχεια άρπαξαν τα χρήματα, που υπερβαίνουν το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Να σημειωθεί ότι η χρηματαποστολή είχε πάρει χρήματα από πολλές επιχειρήσεις του Λαυρίου και το κατάστημα της αλυσίδας παιχνιδιών ήταν το τελευταίο.

Επίσης οι υπάλληλοι υποστήριξαν ότι δεν είχαν προλάβει να βάλουν τα χρήματα στα βαλιτσάκια χρωματισμού και δεν τα είχαν ενεργοποιήσει. Τα χρήματα ήταν σε απλούς σάκους.

Αστυνομικοί βρέθηκαν άμεσα στο σημείο, ενώ δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τους δράστες.

Παράλληλα, ερευνούν τις κάμερες ασφαλείας από το κατάστημα για να δουν τις κινήσεις των δραστών και να ακολουθήσουν το δρομολόγιό τους.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!