Βόλος: Εδειραν άγρια και κούρεψαν συμμαθητή τους για εξευτελισμό

42

Ανήλικοι στον Βόλο χτύπησαν στο πρόσωπο συμμαθητή τους και τον κούρεψαν, λόγω οικονομικών διαφορών.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον Βόλο με δράστες δυο 16χρονους. Οι δυο ανήλικοι, λόγω οικονομικών διαφορών, που όπως είπαν είχαν με τον συμμαθητή τους, αρχικά τον γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο και στη συνέχεια τον κούρεψαν με κουρευτική μηχανή σε ένδειξη εκδίκησης.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Βόλου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Βόλος: Εδειραν άγρια και κούρεψαν συμμαθητή τους για εξευτελισμό – Τον έστειλαν στο νοσοκομείο λόγω… οικονομικών διαφορών

Το χρονικό του ξυλοδαρμού

Να υπενθυμίσουμε ότι άγριο ξυλοδαρμό δέχθηκε μαθητής της Α’ Λυκείου κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής, στην παραλία του Βόλου. Οι δράστες τον χτύπησan στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να του σπάσουν τα δόντια και να σκιστούν τα χείλη του, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ράμματα.

Ειδικότερα, πρόκειται η επίθεση έγινε μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο, έξω από ένα internet cafe όπου είχαν πάει δράστες και θύμα απομακρυνόμενοι από τον χώρο εκδρομής του σχολείου.

Η μητέρα του θύματος κατέθεσε μήνυση κατά των γονέων των δραστών, ενώ η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό.

Η υπόθεση εξετάζεται από την αστυνομία και την εκπαιδευτική αρχή, με στόχο να διαπιστωθούν τα αίτια και να ληφθούν τα απαραίτητα παιδαγωγικά μέτρα.

Σε βάρος των ανήλικων σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!