To “παρασκήνιο” για τη συναυλία στο ΣΤΑΔΙΟ, για τα θύματα των Τεμπών

88

Θα γεμίσει το Στάδιο για τη συναυλία για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών, εκτιμά ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του στα Νέα, και υπολογίζει έτσι και το έσοδο που θα προκύψει για τον Σύλλογο της Μαρίας Καρυστιανού. Μιλάμε για ένα έσοδο της τάξης των 600 χιλιάδων ευρώ, μόνο που όπως είναι γνωστό με αυτή την πρωτοβουλία δεν συμφωνούν όλοι και κυρίως διαφωνούν οι περισσότερες οικογένειες των θυμάτων, εκτός από την Κ. Καρυστιανού και έναν ακόμα πατέρα.

Σημειώνεται ότι όπως έχει γίνει γνωστό, στον Σύλλογο Τέμπη 2023 μετέχουν μόνο 6 από τις συνολικά 57 οικογένειες των θυμάτων και υπάρχει διαφωνία όσον αφορά την πρωτοβουλία της συναυλίας, πόσο μάλλον του εισητηρίου. Ακόμα και ο πατέρας της Μάρθης και πρώην σύζυγος της Μαρίας Καρυστιανού έχει εκφράσει τη διαφωνία του, σημειώνοντας δεικτικά ότι ο αγώνας δεν πρέπει να προσωποποιείται και ότι δεν έχουν ζητήσει χρήματα.

Αλλωστε όπως συνεχίζει και ο Γιώργος Παπαχρήστος, είναι άξιον απορίας τι είδους ενέργειες νομικές απαιτείται να γίνουν στο εξωτερικό- δηλαδή πού θα πάνε τα χρήματα της συναυλίας…- αφού “το μόνο προς νομική διερεύνηση θέμα σχετικά με το δυστύχημα είναι η περίφημη σύμβαση 717 για τη σηματοδότηση του σιδηροδρομικού δικτύου. Και αυτό γίνεται ήδη εντός της Ευρωπαϊκης Ενωσης, άρα δεν θα απαιτηθούν χρήματα για νομικές παραστάσεις κλπ.
Παρασκήνιο: Η συναυλία στο Καλλιμάρμαρο για τα θύματα των Τεμπών, τα 600 χιλιάδες ευρώ και η εμπλοκή της Μενδώνη
Η εμπλοκή της Μενδώνη

Να σημειωθεί ακόμα ότι η Μαρία Καρυστιανού έχει κατηγορήσει και την κ. Μενδώνη ότι προσπαθεί να ακυρώσει τη συναυλία. Ο Γιώργος Παπαχρήστος μίλησε με την υπουργό Πολιτισμού που ήταν- γράφει- πολύ θυμωμένη με την κατηγορία την οποία διέψευσε, σημειώνοτας ότι το Παναθηναϊκό Στάδιο ανήκει στο Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων στο οποίο και θα πρέπει να γίνει η αίτηση.

Και ο δημοσιογράφος παραθέτει όσα του είπε ακόμα η Λίνα Μενδώνη:

“Η κ. Καρυστιανού έφερε ένα χαρτί, το οποίο δεν θέλω να χαρακτηρίσω και απαιτούσε να την δοθεί το Στάδιο για την συναυλία. Της συστήθηκε να δημιουργήσει πλήρη φάκελο. Μόλις προχθές το έκανε. Τι να κάνουμε υπάρχουν και διαδικασίες που ισχύουν για όλους, άρα και για την συγκεκριμένη συναυλία.”

Αλλά ο Γιώργος Παπαχρήστος, αφού γράφει ότι η άδεια θα δοθεί, γράφει ακόμα ότι θα καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της διεξαγωγής της συναυλίας οι άλλοι συγγενείς. Μπλέξιμο…

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!