Οδηγός λεωφορείου κατέβασε εθελοντή πυροσβέστη για τις αρβύλες του – “Είπε θα κάνω ζημιά στο πάτωμα”

21

Ακόμη ένα αδιανόητο περιστατικό με πρωταγωνιστή οδηγό λεωφορείου στην Αθήνα έγινε γνωστό σήμερα, μετά από αυτό που συνέβη στο Ιλιον όταν οδηγός κατέβασε επιβάτη επειδή είχε μαζί τη γάτα του.

Η απίστευτη ιστορία αφορά έναν εθελοντή πυροσβέστη, ο οποίος αναγκάστηκε να αποβιβαστεί από το όχημα μετά από απαίτηση του οδηγού.

Ακραίο περιστατικό με οδηγό λεωφορείου: Κατέβασε εθελοντή πυροσβέστη για τις αρβύλες του - "Είπε θα κάνω ζημιά στο πάτωμα"

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στον ΣΚΑΙ ο ίδιος, ενώ μπήκε στο λεωφορείο 509 στην Κηφισιά, το πρωί του Σαββάτου (19/10) θέλοντας να πάει στην υπηρεσία του, ο οδηγός τού είπε να κατέβει αμέσως – αφού ακύρωσε και την κάρτα του πρώτα- διότι οι αρβύλες που φορούσε “θα έκαναν ζημιά στο πάτωμα του λεωφορείου”.

Όπως ανέφερε ο νεαρός επιβάτης, ρώτησε τον οδηγό για ποιο λόγο πρέπει να κατέβει και στη συνέχεια, αφού κατέβηκε, πήρε τον ΟΑΣΑ τηλέφωνο για να καταγγείλει το περιστατικό.

Ερωτηθείς για ποιο λόγο κατέβηκε, ο επιβάτης απάντησε πως παρότι έδειξε και τη στολή του εθελοντή πυροσβέστη στον οδηγό, “πάγωσε” και κατέβηκε από το όχημα.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!