Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 22/10 στο Ναύπλιο, όταν ένας 14χρονος μαθητής έχασε τη ζωή του πέφτοντας από κερκίδες γηπέδου. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ανήλικος συνήθιζε να ανεβαίνει στην περίφραξη της κερκίδας και να ασκείται, όμως αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Ο πατέρας του παιδιού, εργολάβος στο επάγγελμα, βρισκόταν στην Τρίπολη για δουλειά όταν ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν.

Ο ίδιος αποκλείει το ενδεχόμενο παρέμβασης τρίτου προσώπου και αναφέρει πως ο 14χρονος από μόνος του αποφάσισε να πηδήξει από τις κερκίδες γιατί τον μάλωσε, μετά από αποβολή που πήρε από το σχολείο του.

«Μόνο του έπεσε. Πήρε αποβολή από το σχολείο, τον έβαλα και εγώ τιμωρία και έπεσε, πήδηξε από πάνω. Δεν μας έστειλε κάποιο μήνυμα. Έπεσε από ύψος, τον μάλωσα λίγο στο τηλέφωνο, τον έβαλα τιμωρία. Του είπα ‘σπίτι θα κάτσεις, δεν θα πας πουθενά’. Αυτός διάλεξε να πάει να πηδήξει από εκεί», είπε ο πατέρας του παιδιού.

Σύμφωνα με πηγές του Live News, ο 14χρονος είχε τάσεις αυτοκτονίας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένεια του νεαρού αγοριού εκλήθη από το σχολείο και ενημερώθηκε εγγράφως ότι το παιδί χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη.

Η τοπική κοινωνία παραμένει ανάστατη, με τους γονείς και τις δύο αδερφές του 14χρονου να μην μπορούν ακόμα να πιστέψουν τι έχει συμβεί.

Σημειώνεται πως το στάδιο σφραγίστηκε και θα παραμείνει κλειστό σήμερα 22 και αύριο 23 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!