ΣΟΚ! Καρέ-καρέ το μαχαίρωμα του οπαδού της ΑΕΚ στον Τελικό του Κυπέλλου

357

Καρέ καρέ κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός τη στιγμή του μαχαιρώματος οπαδού της ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες:

Αυτοπροσχέδιο

 

Αυτοπροσχέδιο

 

Αυτοπροσχέδιο

 

Αυτοπροσχέδιο

 

Αυτοπροσχέδιο

 

Αυτοπροσχέδιο

 

Αυτοπροσχέδιο

 

Αυτοπροσχέδιο

 

Αυτοπροσχέδιο

 

Αυτοπροσχέδιο

H Αστυνομία έχει προχωρήσει σε συλλήψεις από τα επεισόδια χθες στον Βόλο πριν τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του ΣΠΟΡ FM 94,6 με το αρμόδιο τμήμα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, οι δυνάμεις των Αρχών προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων και σε 22 προσαγωγές.

Βάσει της ίδιας ενημέρωσης, από φωτογραφίες και βίντεο έχουν ταυτοποιηθεί πέντε άτομα, τα οποία αναζητούνται.

Επίσης, η Γ.Α.Δ. Λάρισας κάνει λόγο για 13 τραυματίες και άλλους 3 αστυνομικούς, ευτυχώς, όλοι τους με ελαφρά τραύματα.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση με τη θέση της Αστυνομίας για τα όσα έγιναν χθες, στην οποία ενδεχομένως να μεταφέρονται πληροφορίες και για τις συλλήψεις.

Τέλος, εκτός των ατόμων που έχουν τραυματισθεί ελαφρά, υπάρχουν πληροφορίες από το νοσοκομείο, που κάνουν λόγο για είκοσι άτομα τα οποία έφτασαν στα ιατρεία. Από αυτά τα τέσσερα χρειάστηκε να υποβληθούν σε επεμβάσεις ενώ ένα ήταν σοβαρά τραυματισμένο.

Πως θα τιμωρηθούν οι ομάδες

Δεν απειλούνται με αφαίρεση βαθμών για όσα συνέβησαν στο Πανθεσσαλικό οι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.  Οι δυο ομάδες θα κινδύνευαν και με τη συγκεκριμένη τιμωρία (πέρα από βαριά πρόστιμα και αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών) σε περίπτωση που είχαν καταγραφεί εκτεταμένα επεισόδια και εντός του αγωνιστικού χώρου.

Και πράγματι, όπως αποκάλυψε ο ρεπόρτερ, ο παρατηρητής του αγώνα έχει καταγράψει την είσοδο οπαδών στο ταρτάν (όπως και όλα τα υπόλοιπα έκτροπα που σημειώθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα).

Το γεγονός ωστόσο ότι η εισβολή αυτή έγινε περίπου στις 18:20 και οι δυο αποστολές έφτασαν στο γήπεδο μετά τις 19:00, απαλλάσσει τους συλλόγους από το ενδεχόμενο αφαίρεσης βαθμών. Διότι ο κανονισμός αναφέρει ότι οι ομάδες θεωρούνται συνυπεύθυνες για επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου μονάχα σε περίπτωση που βρίσκονται κι εκείνες στο γήπεδο την ώρα των συμβάντων.

http://www.eleftherostypos.gr/

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις