Ένα πρωτότυπο τρόπο προκειμένου να τηγανίσει μια ομελέτα σκέφτηκε ο αρχιτέκτονας και παρουσιαστής Σπύρος Σούλης, την ώρα που η θερμοκρασία έφτανε στους 45 βαθμούς Κελσίου.

Πήρε ένα τηγάνι, το άφησε περίπου για 20 λεπτά κάτω από τον ήλιο και στη συνέχεια έφερε αυγά κι έφτιαξε… ομελέτα! Ναι, τ’ αυγά τηγανίστηκαν μόνο από τη ζέστη.

«Η συνταγή της ημέρας: «Ελληνική Ομελέτα Καύσων σε Αθηναϊκό Μπαλκόνι» φυσικά ψημένη μόνο με ήλιο στους 45 βαθμούς», έγραψε στη λεζάντα του.

Δείτε το video εδω  (κλικ)

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις