Βασίλης Κεκάτος: όλα έτοιμα για το SeaNema Open Air Film Festival 2017 στις παραλίες μας!

663

Συνέντευξη τύπου εδόθη πρίν λίγο στο θέατρο απο τους συντελεστές και πρωταγωνιστές του SeaNema Open Air Film Festival που μετατρέπει τις παραλίες της Κεφαλονιάς σε μαγευτικά θερινά σινεμα

Το όμορφο νησί του Ιονίου υποδέχεται το 3ο SeaNema Open Air Film Festival από τις 31 Ιουλίου έως και τις 3 Αυγούστου 2017, και σας προσκαλεί να βουτήξετε μαζί του στα μαγικά νερά της έβδομης τέχνης.

Τo SeaNema Open Air Film Festival επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά αυτό το καλοκαίρι στην Κεφαλονιά, φέρνοντας μαζί του νέα διαμάντια του ανεξάρτητου κινηματογράφου, διαχρονικά αριστουργήματα, ειδικά αφιερώματα και μια σειρά από παράλληλες δράσεις και εκπλήξεις. Το όμορφο νησί του Ιονίου υποδέχεται το 3ο SeaNema Open Air Film Festival από τις 31 Ιουλίου έως και τις 3 Αυγούστου 2017, και σας προσκαλεί να βουτήξετε μαζί του στα μαγικά νερά της έβδομης τέχνης.

Μετατρέποντας και φέτος τις παραλίες του νησιού σε μαγευτικά θερινά σινεμά, το SeaNema προσκαλεί το σινεφίλ κοινό στην πιο δροσερή γιορτή του κινηματογράφου για 4 ήμερες και νύχτες που για ακόμη μία φορά θα μείνουν αλησμόνητες.

Οι συντελεστές του event με επικεφαλή τον νεαρό σκηνοθέτη Βασίλη Κεκάτο ανέπτυξαν τις δράσεις τους και παρουσίασαν με ενθουσιασμό το πρόγραμμα του 2017.

Σε λίγες μέρες, σαγιονάρα, μαγιό και πάμε SEANEMAδάκι μόλις σουρουπώσει!!

Ρεπορταζ: Σπύρος Σακαλής

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις