Οταν το ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ έδεσε στη Σάμη , ο Γεράσιμος Γαλιατσάτος και η καλλιτεχνική ομάδα του υποδέχτηκαν με καντάδες τους νέους ιδιοκτήτες του καραβιού .

Η καντάδα – έκπληξη για τα καράβια 11880

Στη συνέχεια οι κανταδόροι οδηγήθηκαν στο σαλόνι του πλοίου για να συνεχιστεί το πρόγραμμα με επτανησιακά τραγούδια καντάδες και οπερέτες. Ο Γεράσιμος Γαλιατσάτος (Ποέτα) είχε ετοιμάσει μια έκπληξη. Είχε γράψει τους στοίχους για τα καράβια 11880 πάνω τη γνωστή καντάδα “παραπότζι”..  Πραγματικά μεγάλη έκπληξη για τον κ. 11880 , τα στελέχη της εταιρείας τους συγγενείς και τους φίλους.

Το ντηλ κ. 11880 και Ποέτα!Και εκεί κλείστηκε το μεγάλο ντηλ μεταξύ του 11880 και του Γεράσιμου Γαλιατσάτου. Η συζήτηση είχε ξεκινήσει το καλοκαίρι όταν είχε έρθει για διακοπές με το σκάφος του ο κ. Θεοδόσης στο Αργοστόλι και συνάντησε τον Ποέτα. Λοιπόν! Η φωνή που θα ντύσει τη νέα διαφημιστική καμπάνια του 11880 για την Κεφαλονιά θα ειναι του Γεράσιμου Γαλιατσάτου!! Θα κληθεί απο τη παραγωγή του spot να ανέβει Αθήνα στο studio για την εγγραφή! Ο Γιώργος Θεοδόσης έχει γράψει το σενάριο απο την αρχή έως το τέλος και απο την αρχή ήθελε τη φωνή του Ποέτα στη νέα διαφήμιση!

Η συγκίνηση και για ένα “ευχαριστώ”

Στο σαλόνι του πλοίου ήρθε ενας νεαρός που ζήτησε να δει τον κ. Θεοδόση και να του κάνει πραγματικά την έκπληξη της βραδιάς. Αυτός ο νεαρός πριν μερικά χρόνια έπεθε θύμα τροχαίου, πολύ σοβαρού τροχαίου. Η ζωή του ειχε τεθεί σε κίνδυνο . Χρειαζόταν αεροπλάνο για να γίνει η διακομιδή του σε Νοσοκομείο των Αθηνών. Παρά τις προσπάθειες πολλών απο την Κεφαλονιά δεν στάθηκε δυνατόν να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος στην Αθήνα που θα εδινε την εντολή για να σηκωθεί αεροπλάνο της Πολεμικής Αεροπορίας. Κάποιος σκέφτηκε να απευθυνθεί η οικογένεια και στον κ. Θεοδόση μήπως οι γνωριμίες του κατάφερναν αυτό που είχε ανάγκη το παιδί για την επιβιώσή του. Και ο Γιώργος Θεοδόσης βρήκε τον κατάλληλο άνθρωπο , ήρθε στην Κεφαλονιά η ντακότα, ο νεαρός σώθηκε και χθες το βράδυ που έμαθε οτι θα ηταν στη Σάμη ο Γιώργος Θεοδόσης, πήγε στο πλοίο για να τον ευχαριστήσει με ένα συμβολικό δώρο..

Ευχαρίστησε και την κα Θεοδόση αλλά και τον Γιάννη Πυλαρινό τον υπεύθυνο λιμένων της εταιρίας

Οι φίλοι ..

Ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Κεφαλονιάς Ο Σπύρος Τζιλιάνος , ο “προσωπικός” ΤΑΧΙτζής της οικογένειας Θεοδόση όταν είναι στην ΚεφαλονιάΟ Τάκης Τόκκας, διαχειριστής του Casa Museo του Καραβόμυλου..

 

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις