Η δεξίωση για την κοπή της βασιλόπιτας στο Διοικητήριο της Περιφέρειας στο Αργοστόλι

1187

Μετά τη Δοξολογία στη Μητρόπολη ακολούθησε η καθιερωμένη δεξίωση στο Διοικητήριο, στην έδρα της ΠΕ Κεφαλληνίας και Ιθάκης για την κοπή της βασιλόπιτας με τις ευλογίες του Μητροπολίτη.

Η αίθουσα ήταν πολύ ωραία στολισμένη με την φροντίδα της κας Ιωάννας Μαρκέτου , Συμβούλου του Αντιπεριφερειάρχη. Τα παραδοσιακά γλυκίσματα των εορτών άφθονα και η βασιλόπιτα τεράστια.

Από την πολιτική ηγεσία παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός ο οποίος έχει και την ευθύνη των σημερινών εκδηλώσεων, ο βουλευτής Παναγής Καππάτος, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος , οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Τσιλιμιδός , Σπύρος Σαμούρης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου και πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Σταύρος Σπαθής, ο πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Νικόλας Βαλλιανάτος, ο Αντιπεριφερειαρχης Σωτήρης Κουρής. Ο περιφερειακός σύμβουλος Σπύρος Γαλιατσατος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αλέξανδρος Παρίσης και Διονύσης Πολλάτος.

Από τα Σώματα Προστασίας του Πολίτη ο Δ/ντης της Αστυνομίας Ιωάννης Μπούμης, ο δ/της της Πυροσβεστικης Υπηρεσίας Χαράλαμπος Γιαννάκης , εκπρόσωπος του Λιμενικου Σώματος και του ΑΤ Αργοστολίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός, ως οικοδεσπότης, έκοψε  τη βασιλόπιτα , με τη βοήθεια του Δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου.

Το κλίμα ανάμεσα στους φαινόταν πολύ καλό. Αντάλλαξαν ευχές ενώ δεν έλειψαν και τα πειράγματα μεταξύ τους.

Τα γλυκά προσφέρθηκαν με την φροντίδα του Ακη Κατσαμπίρη ιδιοκτήτη του BAROQUE LE BISTROT.

Περισσότερες απο 80 φωτογραφίες απο την εκδήλωση μπορείτε να δείτε εδω (κλικ)

Ακης Κατσαμπίρης ιδιοκτήτης BAROQUE LE BISTROT.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις