Ο Παύλος Παπαδάτος χορηγός της εκδήλωσης της βασιλόπιτας της Αδελφότητας στο Πολεμικό Μουσείο

681

Ο Παύλος Παπαδάτος χορηγός της εκδήλωσης της βασιλόπιτας της Αδελφότητας στο Πολεμικό Μουσείο

Στην κατάμεστη αίθουσα του πολεμικού μουσείου η αδελφότητα Κεφαλλήνων και ιθακήσιων Πειραιώς έκοψε την πίτα τη την οποία ευλόγησε και ο σεβασμιότατος μητροπολίτης του νησιού μας..

Παρόντες φέτος δεν ήταν και πολλοί πολιτικοί. Βλέπεις, φέτος δεν προβλέπονται εκλογές. Ήταν όμως εκεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Γιάννης Μπαλάφας, που έκοψε και τον δήμο μας σε τρία κομμάτια, αλλά και ο δικός μας βουλευτής Παναγής Καππάτος και πολλοί άλλοι επιφανείς κεφαλλονίτες όπως ο καθηγητής κύριος Βώρος, ο τέως βουλευτής Παναγής Μπενατάτος, ο Διονύσης Κουγιανός και πολλοί άλλοι.

Αυτός όμως που ξεχώρισε ήταν ο Παύλος Παπαδάτος ο οποίος όχι μόνο προσφωνήθηκε από την πρόεδρο της αδελφότητας η όποια αναφέρθηκε στο πλούσιο βιογραφικό του Παύλου Παπαδάτου αλλά και τον προσκάλεσε επί σκηνής να μιλήσει αφού όπως είπε η πρόεδρος της αδελφότητας ήταν ο χορηγός της εκδήλωσης και αυτός που πλήρωσε το κόστος της αίθουσας του Μουσείου.

Ο Παύλος ανέβηκε στην σκηνή μάλλον λίγο σοκαρισμένος από την αιφνίδια πρόσκληση και είπε :
«Φίλες και φίλοι καλησπέρα.
Κατ’αρχάς ειπώθηκε ότι είμαι πολιτευτής. Αλλά δεν είμαι. Παρ’ολίγον όμως να ήμουν….

Πέρσι κάναμε μία ευχή: Να μας έχει καλά ο θεός ώστε να κόψουμε ξανά την πίτα μας και το 2020 ξανά μαζί. Φαίνεται ότι ο θεός μας άκουσε και φέτος είμαστε ακόμη περισσότεροι.

Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ την πρόεδρο της αδελφότητα της και το διοικητικό συμβούλιο για την μεγάλη και επιτυχημένη προσπάθεια που καταβάλουν ώστε να διατηρούνται ζωντανά τα ήθη, τα έθιμα, η κουλτούρα και οι παραδόσεις των νησιών μας.

Φέτος θα κάνω ξανά την ίδια ευχή να μας χαρίζει ο θεός υγεία ώστε να είμαστε εδώ ξανά και του χρόνου. Να μας χαρίσει όμως και πολλά λεφτά ώστε να συμβάλουμε και εμείς στην οικονομική ενίσχυση της αδελφότητας όπως έκανε και ο συμπατριώτης μας αείμνηστος Αθανασούλης που κληροδότησε στην αδελφότητα το κτίριο στο οποίο στεγάζεται στον Πειραιά.

Φίλες και φίλοι για άλλη μια φορά σας εύχομαι χρόνια πολλά και να μας έχει καλά ο θεός να κόψουμε ξανά την πίτα μας και tο 2021»

Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στον κύριο Παύλο Παπαδάτο γιατί όπως αποδεικνύεται ο Παύλος ότι κάνει το κάνει από αγάπη για τα νησιά μας και όχι επειδή αποβλέπει σε κάποιο οικονομικό όφελος.

Ο Αθηναίος

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις