To κρασί της Κεφαλονιάς πάει στο Botrini’s

478

To εστιατόριο Botrini’s των Αθηνών είναι ένα πολυβραβευμένο εστιατόριο με Χρυσό Σκούφο  και αστέρι  Michelin, του Ιταλο – Κερκυραίου διάσημο σεφ Εκτορα Μποτρίνι.

To menu των εστιατορίων του σε Αθήνα και Κέρκυρα προσελκύει λάτρεις της γαστρονομίας απο όλο τον κόσμο. Εχει μεγάλο ενδιαφέρον το πως ταίριαξε ο σεφ τα Κεφαλονίτικα κρασιά με τις συνταγές του.

Θα είναι μια βραδιά γευσιγνωσίας και πραγματικής γνώσης για το φαγητό και το κρασί με Επτανησιακή φινέτσα.

Την Τρίτη, 5 Οκτωβρίου, το Botrini’s θα φιλοξενήσει τα οινοποιεία της Κεφαλονιάς σε μια βραδιά που έχει ως στόχο να αναδείξει τον κεφαλονίτικο αμπελώνα και τα κρασιά του.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις