To εστιατόριο Botrini’s των Αθηνών είναι ένα πολυβραβευμένο εστιατόριο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin, του Ιταλο – Κερκυραίου διάσημο σεφ Εκτορα Μποτρίνι.
To menu των εστιατορίων του σε Αθήνα και Κέρκυρα προσελκύει λάτρεις της γαστρονομίας απο όλο τον κόσμο. Εχει μεγάλο ενδιαφέρον το πως ταίριαξε ο σεφ τα Κεφαλονίτικα κρασιά με τις συνταγές του.
Θα είναι μια βραδιά γευσιγνωσίας και πραγματικής γνώσης για το φαγητό και το κρασί με Επτανησιακή φινέτσα.
Την Τρίτη, 5 Οκτωβρίου, το Botrini’s θα φιλοξενήσει τα οινοποιεία της Κεφαλονιάς σε μια βραδιά που έχει ως στόχο να αναδείξει τον κεφαλονίτικο αμπελώνα και τα κρασιά του.