ΡΕΠΟΡΤΑΖ :ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελειου «ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΩΚΑΣ» και ο Δημος Αργοστολίου ( Τμήμα Πολιτισμού) διοργάνωσαν στον Κατελειό μια όμορφη γιορτή με παραδοσιακή αλιάδα μπακαλιάρο , νηστίσιμα εδέσματα και ρομπόλα ..

Πολλοί ήταν αυτοι που παρακολούθησαν την εκδήλωση ανάμεσα σε αστούς ο βουλευτής Κεφαλλονιας& Ιθακης Παναγής Καππάτος με τη σύζυγό του, ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο αντιδήμαρχος Ελειου Προνων Νίκος Κουρκουμέλης,

ο πρόεδρος της Τ.Κ Βαλεριανου Γεράσιμος Πετράτος ο υποψήφιος βουλευτής Νικόλας Φαραντούρης μαζι με την οικογενεια του ,ο πρόξενος της Σερβίας και σύμβουλος πολιτισμού του Δήμου Αργοστολιου Βίκτωρας Ρουχωτας , η πρόξενος της Γαλλίας στην Κεφαλλονια κ. Εμανουελλα Σιναγκρα , και αρκετοί Βρετανοί που διαμένουν μόνιμα στο νησι μας .

Τα χορευτικά συγκροτήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων Ελειου Προνων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΩΚΑΣ »Σπαρτιων «ΤΟ ΣΠΑΡΤΟ» και Σκάλας «ΠΗΝΕΛΟΠΗ» χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς με τη συνοδεία του μοναδικού Λαμπρόγιαννη Πεφανη στο Βιολί , ενω όμορφες μουσικές στιγμές χάρισε η Μαρινα Ζερβά στο τραγούδι με τη συνοδεία του Σταυρου Αντωνοπουλου στο μπουζούκι και του Γιώργου Κρεμμύδα στα πλήκτρα .

Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ στα μέλη ολων των Πολιτιστικών Συλλόγων που συμμετείχαν σε αυτή την ομορφη γιορτή που κρατάει ζωντανές τις παραδόσεις μας και τα έθιμα του νησιού μας .

(

Περισσότερες φωτογραφίες


===================

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις