Γλέντι και χορός στο πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής στο Ξεριζωμένο (Τρωϊανάτα)

762

Ένα από τα πιο παραδοσιακά πανηγύρια που διοργανώνονται στην Κεφαλλονιά, της Αγίας Παρασκευής στο “Ξεριζωμένο” στα Τρωιανατα πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ της Πέμπτης 25 Ιουλίου με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ο εσπερινός στον ναό της Αγίας Παρασκευής στο Ξεριζωμένο (Τρωιανάτα) για την εορτή της οσιομάρτυρος Αγίας Παρασκευής, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ. Δημητρίου.

 Στο πανηγύρι είδαμε ανάμεσα στον κόσμο τον Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Κουρή που ειναι και κάτοικος Τρωϊαννάτων και  την Αντιπεριφερειάρχη Ελένη Παπαναστασάτου.

Διευκρινήσεις από τους Επιτρόπους

Στην ανάρτησή σας (σχετικό άρθρο με φωτογραφίες) που δημοσιεύσατε στις 26/7 αναφορικά με το πανηγύρι μας στην Αγία Παρασκευή Ξεριζωμένου Τρωϊαννάτων, σας ενημερώνουμε ότι στο μεγαλύτερο μέρος της περιέχονται ανακρίβειες που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα. Για να αποκατασταθεί η αλήθεια σας ενημερώνουμε ότι το πανηγύρι διοργανώνεται πάντοτε από τους εκάστοτε επιτρόπους και γίνεται από πολλούς εθελοντές χωριανούς και φίλους, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά. Ειδικά φέτος δεν υπήρχε καμία άλλη «διοργάνωση» εκτός από εκείνη των επιτρόπων κ. Ευάγγελου Μελά και κ. Σπυρίδωνα Λιονάτου. Οικοδεσπότης είναι μόνο η Αγία Παρασκευή. Τέλος, ο Πρόεδρος του χωριού μας δεν βοήθησε με κανένα τρόπο το πανηγύρι μας. Οι Επίτροποι Σπυρίδων Λιονάτος Ευάγγελος Μελάς
Οι Επίτροποι Σπυρίδων Λιονάτος Ευάγγελος Μελάς

Το παρόν στη γιορτή έδωσε και ο Χορευτικός Σύλλογος “Ο Βάλσαμος”.

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες με την ορχήστρα του Αγγελου Ανδρεάτου, στο βιολί ο Λαμπρογιάννης Πεφάνης.

Και του χρόνου Τρωγιαναδες 

Περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας στο Facebook:

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!