Εκπληκτικός Γιάννης Κότσιρας στον αύλειο χώρο του Ξενία

829

Στον αύλειο χώρο του Ξενία εχθές το βράδυ Κυριακής 4 Αυγούστου, με τον Γιάννη Κότσιρα στα καλύτερά του, “ξεσήκωσε” τη νεολαία της πόλης που με ενθουσιασμό χόρεψε τα λαϊκά τραγούδια που ερμήνευσε.

Από νωρίς το απόγευμα εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι ξεκίνησαν να καταφθάνουν στο χώρο που λίγο μετά την έναρξη της συναυλίας είχε κυριολεκτικά κατακλυστεί.

Ο αγαπημένος Γιάννης Κότσιρας σε ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις κι έχοντας στο πλάι του την Μυρτώ Βασιλείου και τη Δήμητρα Μπουλούζου, ερμήνευσε όλες τις γνωστές επιτυχίες του αλλά και τραγούδια του Μαχαιρίτσα, του Μητροπάνου κ.α.

 

Οι θεατές δεν σταμάτησαν να τραγουδούν τα αγαπημένα τους μουσικά κομμάτια, σε μια συναυλία που θα θυμούνται για καιρό. Αναφερόμενος στα τραγούδια που έχει πει κάλεσε στην σκηνή τον δικό μας Κεφαλονίτη “Σταύρο Νιφοράτο” για να ερμηνεύσουν μαζί το ντουέτο τους «Τα Μαγικά Φτερά» και είναι ένα μελωδικό, ρομαντικό τραγούδι σε στίχους του Νίκου Μωραϊτη και σε μουσική του Γιώργου Κυριάκου.

ΜΑζί τους οι μουσικοί: Δήμητρα Μπουλούζου φωνή/βιολί, Άκης Κατσουπάκης πλήκτρα, Βαγγέλης Μαχαίρας μπουζούκι, Hρακλής Παχίδης τύμπανα, Γιάννης Πλαγιαννάκος μπάσο, Κώστας Μιχαλός κιθάρες, Στρατής Καραδημητράκης/Λάμπρος Μπούνας και στην επιμέλεια ήχου Μανώλης Μπράτσης.

Για περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας στο FACEBOOΚ:

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!