Ο ΥΠΕΡΙΩΝ είχε κέφια με Πορτοκάλογλου, Καρατζόγλου, Τσουράπη, ευγενείς αλήτες και πλήθος κόσμου !

523

Μας δρόσισε και μας γλύκανε η Αυγουστιάτικη καλοκαιρινή εκδήλωση του ΥΠΕΡΙΩΝΑ εχθές Σάββατο 17 Αυγούστου στον Αύλειο χώρο του Α΄ Δημοτικού σχολείου Ληξουρίου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – VIDEO: ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΡΑΤΟΥ

Το είπε και έγινε, η Πρόεδρος του “Υπερίωνα” Σοφία Μαροπούλου- Ζαφειράτου, πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ φιλανθρωπική συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου. Οπως ανέφερε και η ίδια στον χαιρετισμό της πριν ξεκινήσει η εκδήλωση, όταν ολοκληρώθηκε η περσινή εκδήλωση με την Ρένα Μόρφη είπε του χρόνου με τον Νίκο Πορτοκάλογλου για να ολοκληρωθεί το Μουσικό κουτί, και έγινε πραγματικότητα!

Από νωρίς εχθές το βραδάκι άρχισε να μαζεύεται ο κόσμος στον Αύλειο χώρο του Α΄ Δημοτικού σχολείου Ληξουρίου. Ανάμεσα τους ο Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής, η Αντιπεριφερειάρχης Ελένη Παπαναστασάτου, ο Αντιδήμαρχος Γαλεμπ Ντιουανι, ο Διονύσης Αραβαντινός Δημοτικός Σύμβουλος του ΠΑΛΛΗΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ και πλήθος κόσμου.

Μετά τον χαιρετισμό της Προέδρου Σοφίας Μαροπούλου- Ζαφειράτου η εκδήλωση ξεκίνησε με μικρό θεατρικό δρώμενο από τους ωφελούμενους Α.ΜΕΑ. του ΥΠΕΡΙΩΝΑ. Το διασκευασμένο έργο του Δημήτρη Ψαθά σε συνδυασμό με την ερμηνεία των παιδιών του Υπερίωνα έκαναν τον κόσμο να ξεσπά σε γέλια.

Και μετά την παράσταση ώρα για μουσική!

Στη σκηνή ο Νίκος Πορτοκάλογλου με τα πιο αγαπημένα του τραγούδια , την Βίκυ Καρατζόγλου μία από τις νεότερες αναγνωρίσιμες γνήσιες λαϊκές φωνές, τον Βύρωνα Τσουράπη, νέο τραγουδοποιό και μέλος της μπάντας του «Μουσικού Κουτιού».

Τη σπουδαία μελωδική παρέα συμπληρώνει η πολύχρωμη και δυναμική μπάντα, οι ”Ευγενείς Αλήτες”. Η παρέα αποτελούμενη από τους: Θανάσης Τσακιράκης: τύμπανα, φωνή, Ηλίας Λαμπρόπουλος: βιολί, μπουζούκι, τρομπέτα, γκάϊντα, φωνή, Χρήστος Παπαδόπουλος: κλαρινέτο, σαξόφωνο, φλογέρες, φωνή, Κατερίνα Λιάκη: πλήκτρα, φωνή, Άκης Πασχαλάκης: ηχοληψία

Πολλά Συγχαρητήρια στον “ΥΠΕΡΙΩΝΑ” για την υπέροχη Αυγουστιάτικη συναυλία!

Για περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας:

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!