Η αθρόα συμμετοχή του κόσμου στη χθεσινή συναυλία του Παναγή Μπαρμπάτη στο Ληξούρι εξέπληξε ακόμα και τους διοργανωτές.  Ο αύλειος χώρος του σχολείου γέμισε ενώ κόσμος δεν κατάφερεε να μπει και παρακολουθούσε από το δρόμο.

Τι είναι αυτό που το λένε αγάπη! Ηταν μια βραδιά αφιερωμένη στην αγάπη με τραγούδια αγάπης , μια άριστη επιλογή τραγουδιών από τον αγαπημένο μας Παναγή Μπαρμπάτη.

Η υψίφωνος Τζίνα Φωτεινοπούλου και ο τραγουδιστής-ηθοποιός Παναγιώτης Πετράκης με τη συνοδεία και μουσική επιμέλεια του μαέστρου Παναγή Μπαρμπάτη πρόσφεραν μια μοναδική μουσική παράσταση μέσα από τραγούδια ερωτικά που αγαπήθηκαν κι έγιναν διαχρονικά.

Ένα μουσικό ταξίδι στον χρόνο, μια μελωδική «βόλτα» στο 1930, 1940, 1950 με τραγούδια των Αττικ, Γιαννίδη, Σουγιούλ, Σπάρτακου, Γούναρη, Καπνίση κ.α. …με τζαζαρμονικές προσεγγίσεις και έντονες ηχοχρωματικές και ρυθμολογικές εναλλαγές και θεατρικές ερμηνείες και αναφορές σε γεγονότα της ζωής μεγάλων συνθετών και ερμηνευτών της εκείνης της εποχής του ρομαντισμού και του belcanto που δημιούργησαν και θεμελίωσαν το καλό ποιοτικό τραγούδι.

Ηταν μια διοργάνωση με πρωτοβουλία του Δήμου Ληξουρίου και της ΠΕΔΙΝ με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Στις φωτογραφίες βλέπετε τους καλλιτέχνες , το δήμαρχο Ληξουρίου Γιώργο Κατσιβέλη να καλωσορίζει τον κόσμο

 

 

και την Ελένη Λουκέρη Αντιδήμαρχο Πολιτισμού-Τουρισμού του Δήμου Ληξουρίου να φωτογραφίζεται με τους καλλιτέχνες.

Στα video που ακολουθούν μπορείτε να απολαύσετε μερικά από τα τραγούδια και να δείτε το πλήθος που παρακολουθούσε και συμμετείχε τραγουδώντας αγαπημένες επιτυχίες.

√ Μπορείτε να δείτε video από τη συναυλία στη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/kefaloniapress.gr/

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!