Λέσχη Αερόψυκτων VolksWagen Κεφαλονιάς

10ο Ιόνιο Φεστιβάλ κλασικών VW Κεφαλονιά 30/8-3/9 2024

 Η Λέσχη Αερόψυκτων Κεφαλονιάς διοργανώνει στις 30/8/2024- 3/9/2024 το 10ο Ιόνιο Φεστιβάλ Αερόψυκτων Σκαραβαίων και βαν ( τύπου Τ1, Τ2 αερόψυκτων, μέχρι και Τ3 ) με διεθνή χαρακτήρα και συμμετοχές από πολλές χώρες. Τα προηγούμενα φεστιβάλ άφησαν άριστες εντυπώσεις στους/στις συμμετέχοντες/ ουσες. Αύριο ξεκινάμε το 10ο Ιόνιο Φεστιβάλ, που περιμένουν με ανυπομονησία οδηγοί από πολλές ευρωπαϊκές χώρες και από πολλά μέρη της Ελλάδας.

Απολαύστε τη χαρά των πληρωμάτων που θα διανύσουν άπειρα χιλιόμετρα για να βρεθούν στο νησί μας. Θα επιδιώξουμε να περάσουμε ένα αξέχαστο πενθήμερο με πολλές βόλτες σε προικισμένα μέρη του νησιού μας.

Το φετινό μας Φεστιβάλ έχει επετειακό χαρακτήρα. Θα επισκεφθούμε παραλίες της Κεφαλονιάς, στην Σκάλα 30/8/2024, στην Μεγάλη Άμμο 31/8/2024, στην περιοχή της Σάμης 1/9/2024, στο Λουρδά 2/9/2024 & στο Ληξούρι 3/9/2024. Θα διασκεδάσουμε, θα διαδώσουμε την  Κεφαλλονίτικη κουλτούρα, θα μοιραστούμε την αγάπη για το κλασικό VW.

Ακολουθήστε τη σελίδα https://www.facebook.com/vwclubkefalonia στο Facebook για να μείνετε συντονισμένοι.

Μπορεί τα κλασικά VW να περάσουν από τη γειτονιά σας!

Επίσης στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται τα live του Γιώργου Ζερβού (τραγουδιστής των Swingin’ Cats) στην πλατεία του Ναύτη στη Σάμη, των Johnny Vavouras & the Cadillacs στο Exile Beach Bar στην Αγία Παρασκευή, Κεφαλλονίτικες καντάδες στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου 3/9/2024 καθώς και  εκθέσεις των οχημάτων στην Σάμη & το Αργοστόλι.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Σάμης & τον Δήμο Αργοστολίου που μας βοηθούν σε ότι τους έχουμε ζητήσει.

Σας περιμένουμε!

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!