Σήμερα Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Kύματα».

44

Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί στο Θαλασσόμυλο το τελευταίο masterclass με τίτλο “Πώς φτιάχτηκε η “ΕΞΕΛΙΞΗ” από τον σκηνοθέτη Περικλή Χούρσογλου. Η είσοδος είναι ελεύθερη χωρίς κράτηση. Το masterclass θα πραγματοποιηθεί σε κλειστό χώρο.

Στις 21:00 θα προβληθούν οι τελευταίες πέντε μικρού μήκους ταινίες του Διαγωνιστικού Προγράμματος που δεν προβλήθηκαν λόγω της προχτεσινής κακοκαιρίας που διαγωνίζονται στην κατηγορία “Μυθοπλασία”.

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει η απονομή βραβείων. Θα απονεμηθούν συνολικά 9 βραβεία στις ταινίες που συμμετείχαν στο διαγωνιστικό τμήμα στις κατηγορίες μυθοπλασία και ντοκιμαντέρ. Θα δοθούν από την κριτική επιτροπή 1ο, 2ο και 3ο βραβείο στην καλύτερη μικρού μήκους ταινία μυθοπλασίας καθώς και 1ο, 2ο και 3ο βραβείο στο καλύτερο μικρού μήκους ντοκιμαντέρ. Το 1ο βραβείο καλύτερης μικρού μήκους ταινίας μυθοπλασίας είναι 1000 ευρώ από το ΕΚΟΜΕ και το 1ο βραβείο καλύτερου μικρού μήκους ντοκιμαντέρ είναι 1000 ευρώ από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου. Επιπλέον θα δοθούν 2 βραβεία κοινού στην αγαπημένη μικρού μήκους ταινία μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ αντίστοιχα με βάση τις ψήφους που δόθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ από το κοινό. Τέλος ένα ειδικό βραβείο θα απονείμει το gr2me που αφορά την ανάθεση της δημιουργίας ενός μικρού μήκους ντοκιμαντέρ

Το φεστιβάλ θα κλείσει με μουσική συναυλία από τους μουσικούς Θοδωρή Ρέλλο και Γιάννη Αναστασάκη. Μαζί τους ο Βασίλης Οικονομίδης και η εικαστικός Ναταλία Μαντά.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!