40η ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ με συμμετοχή 17 χορωδιών από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο

156

Φέτος η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια διοργανώνει την Επετειακή 40η ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, στις 27, 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2024, που είναι μια Συνδιοργάνωση της Περ. Εν. Κεφ/νιάς , του Δήμου Αργοστολίου και του Δήμου Ληξουρίου, στο Αργοστόλι και το Ληξούρι.

Η φετινή ΧΣΚ. είναι αφιερωμένη στην ιστορία της ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ και την προσφορά της στον μουσικό πολιτισμό παγκόσμια, αλλά και την κοινωνική της προσφορά στα μέλη τους και όχι μόνο .

Σε αυτή την δύναμη της χορωδιακής μουσικής που παράγεται από τις χορωδίες μας αφιερώνουμε την 40η ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ.

Στην Χορωδιακή μας Συνάντηση καλωσορίζουμε τις χορωδίες από όλες της περιοχές της χώρας μας , από Έδεσσα, Θεσσαλονίκη, Σκύδρα και Ευρωπό, Νάουσα, Αταλάντη , Λαμία, Αθήνα , Αίγιο , Ζάκυνθο, και είμαστε σίγουροι ότι η συμμετοχή τους θα στολίσει την Χορωδιακή μας Συνάντηση . Ιδιαίτερα καλωσορίζουμε με χαρά τους φίλους χορωδούς του ‘ΑΡΗ’ , Λεμεσού , γιατί έχουμε άλλη μια ευκαιρία να τραγουδήσουμε μαζί, αυτή την φορά στο δικό μας νησί.

Ζητάμε την κατανόηση των φίλων από τις χορωδίες , που δεν μπορέσαμε να δεχτούμε τις συμμετοχές τους , λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπήρξε και ελπίζουμε να τους δεχτούμε την επόμενη ΧΣΚ.

Η τρίτη μέρα της Συνάντησης, η Κυριακή 29/9/24, είναι αφιερωμένη στην Κύπρο, με την συμπλήρωση 50 χρόνων από τις τραγικές και θλιβερές ημέρες της εισβολής και κατοχής της από τα Τουρκικά στρατεύματα. Τιμή στην μνήμη όλων όσων αγωνίστηκαν και αγωνίζονται για την ελευθερία και επανένωση του νησιού.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας στηρίζουν σε αυτή την όμορφη και δύσκολη προσπάθεια και θα προσπαθούμε πάντα να κρατάμε ζωντανή την χορωδιακή μουσική παράδοση της Κεφαλονιάς.

Οι συναυλίες θα γίνουν στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου (και τις 3 μέρες) και στο Ληξούρι, το Σάββατο 28/9 (ταυτόχρονα με το Αργοστόλι) στον υπαίθριο χώρο του ΑΤΕΙ., με ώρα έναρξης στις 8 μμ.

Η είσοδος σε όλες τις συναυλίες είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!