Έρχεται το 2ο Stay Active Kefalonia: Το πρόγραμμα των δράσεων

77

Έρχεται το 2ο Stay Active Kefalonia”

Για δεύτερη συνεχή χρονιά οι Δήμοι της Κεφαλονιάς ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν το #Stay Active Kefalonia. Ένα τριήμερο δράσεων που θέτει στο επίκεντρο την πλούσια βιοποικιλότητα της Κεφαλονιάς και τις βιώσιμες τουριστικές επιλογές. Σε συνεργασία με την Marketing Greece, την Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, το Ιόνιο Πανεπιστήμιοτοπικούς φορείς, αθλητικούς συλλόγους και εθελοντές, οι Δήμοι της Κεφαλονιάς προσκαλούν το ταξιδιωτικό κοινό αλλά και τους κατοίκους, να γνωρίσουν μια άλλη γοητευτική πλευρά του προορισμού, σε μια εποχή του χρόνου που η φύση στα Επτάνησα είναι στα καλύτερά της.

Ειδικότερα, από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου το Stay Active Kefalonia προσκαλεί τους  επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά την μοναδική φυσική ομορφιά της Κεφαλονιάς μέσα από μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων:

  • Opening Party στο Ξι Ληξούρι,
  • πεζοπορία στον Εθνικό Δρυμό Αίνου,
  • θαλάσσιο καγιάκ στην παραλία Σπάσματα,
  • Kefalonia Bike Challenge με αφετηρία το Αργοστόλι,
  • Αστροβραδιά στον Εθνικό Δρυμό του Αίνου,
  • ποδηλατοβόλτα Ληξούρι – Λέπεδα,
  • Ainos Mountain Marathon

Παράλληλα, στα πλαίσια του φεστιβάλ, θα διεξαχθεί από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο η ημερίδα  “Sustainable Tourism Summit” με θέμα “Συμπεριφορικά Οικονομικά και Βιώσιμος Τουρισμός”.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, δημοσιογράφοι και Digital Influencers από τις αγορές στόχους της Γαλλίας, Ολλανδίας και Γερμανίας θα παρακολουθήσουν αλλά και θα συμμετάσχουν σε διάφορες δράσεις. Οι συγκεκριμένοι  έχουν σημαντικό κοινό/audience στις συγκεκριμένες αγορές, με υψηλά επίπεδα διάδρασης (engagement rate) ενώ το περιεχόμενο τους είναι στοχευμένο γύρω από nature & outdoor activities.

Σας προσκαλούμε  να αναδείξουμε όλοι μαζί την ιδιαίτερα μοναδική φυσική ομορφιά της Κεφαλονιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή στις διάφορες δράσεις επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://visitkefaloniaisland.gr/stay-active-kefalonia/

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!