Μια ..μεθυστική βραδιά οργάνωσε χθες το βράδυ το γνωστό wine bar /εστιατόριο ΟΙΝΟΨ της Λεωφ. Βεργωτή. Για 2η φορά δόθηκε η ευκαιρία στους λάτρεις του τοπικού κρασιού να δοκιμάσουν τις νέες ποικιλίες /σοδιές που εμφιαλώθηκαν και να μιλήσουν με τους ίδιους τους παραγωγούς. Ρομπόλα, Τσαούσι, Βοστιλίδι, Ζακυνθινό, Μαυροδάφνη, Μοσχατέλα, είναι μερικές από τις ποικιλίες που ευδοκιμούν στην Κεφαλονιά.
Ο οίνος έρεε άφθονος, η φιλοξενία εξαιρετική και τα έσοδα της βραδιάς πήγαν για καλό σκοπό: στο Ορφανοτροφείο της Κεφαλονιάς! Συγχαρητήρια στους Κεφαλονίτες παραγωγούς που προσπαθούν να προωθήσουν το Κεφαλαονίτικο κρασί στις αγορές παρά τις αντιξοότητες , και στους επιχειρηματίες που επιλέγουν τοπικές ετικέτες στη λίστα των κρασιών τους.
Ρεπορταζ: Σπύρος Σακαλής