Μια ..μεθυστική βραδιά οργάνωσε χθες το βράδυ το γνωστό wine bar  /εστιατόριο ΟΙΝΟΨ της Λεωφ. Βεργωτή.      Για 2η φορά δόθηκε η ευκαιρία στους λάτρεις του τοπικού κρασιού να δοκιμάσουν τις νέες  ποικιλίες /σοδιές  που εμφιαλώθηκαν και  να μιλήσουν με τους ίδιους τους παραγωγούς.   Ρομπόλα, Τσαούσι, Βοστιλίδι, Ζακυνθινό, Μαυροδάφνη, Μοσχατέλα, είναι μερικές από τις ποικιλίες που ευδοκιμούν στην Κεφαλονιά.

Ο οίνος έρεε  άφθονος, η φιλοξενία εξαιρετική και τα έσοδα της  βραδιάς πήγαν για καλό σκοπό: στο  Ορφανοτροφείο της  Κεφαλονιάς! Συγχαρητήρια στους Κεφαλονίτες παραγωγούς που προσπαθούν να προωθήσουν το Κεφαλαονίτικο κρασί στις αγορές παρά τις αντιξοότητες , και στους επιχειρηματίες που επιλέγουν τοπικές ετικέτες στη λίστα των κρασιών τους.

Ρεπορταζ: Σπύρος  Σακαλής

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις