Η Αγία Ευφημία είναι γνωστή για τις όμορφες Πρωτομαγιές που οργανώνει. Μάης ο μήνας των λουλουδιών και το ανθοπωλείο BOSONIS παρουσίασε καλλωπιστικά φυτά και λουλούδια που έγιναν ανάρπαστα.   Η φετινή Πρωτομαγιά συνέπεσε και με την πρώτη επίσημη εμφάνιση του νέου Αντιδήμαρχου Πυλάρου κ.Μιχάλη Γάκη.

Τα είχε όλα η φετεινή Πρωτομαγιά στην Αγία Ευφημία: παραδοσιακοί χοροί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο ,  έκθεση λουλουδιών, καλή παρέα στα καφέ και μαγαζιά του χωριού , και κλάσικς!! Τα αγαπημένα αυτοκίνητα α ντίκες της Κεφαλονιάς  είχαν περιλάβει στην Πρωτομαγιάτικη βόλτα τους την Αγία Ευφημία!

Οι κάτοικοι του πανέμορφου χωριού και οι επισκέπτες του διασκέδασαν, και χάρηκαν την ημέρα με τον όμορφο καιρό!

Φωτογραφίες : Σπύρος Σακαλής

√ Ομορφα κoρίτσια του Πολιτιστικού Συλλόγου πλέκουν το στεφάνι του Μάη:

              Τα κλάσικς

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

2 Σχόλια

  1. αχ τί ωραία! μόνο που δεν χόρεψαν μόνο οι 12 κυρίες των φωτό αλλά και δύο τμήματα χορού της ΚΕΔΗΚΕ με καμμιά ΤΡΙΑΝΤΑΡΙΑ παιδάκια!!!!!!!!!! Επίσης υπήρχε πολυπληθείς μπάντα μαντολινάτα με 20 παιδιά και μια εξαιρετική τραγουδίστρια αλλά και αυτά δεν αναφέρονται καν στο “ρεπορτάζ” σας!!!!!
    Φαίνεται τα παιδιά δεν πιάνουν τόπο στα ρεπορτάζ της έγκυρης δημοσιογραφίας!!!!!!

  2. Συμφωνώ με τον ή την “τρεις λαλούν και δυό χορεύουν”, η έγκυρη δημοσιογραφία στηρίζεται στις συμπάθειες και τις αντιπάθειες . Αλλά η ΚΕΔΗΚΕ που είναι ; γιατί δε παίρνει θέση; τα παιδιά μας προσπάθησαν πολύ και ούτε μια αναφορά δεν έγινε, τόση εμπάθεια πια; δε φταίνε σε τίποτα τα παιδιά με την εμμονή σας κα Χιόνη με το Δημαρχιακό Μέγαρο.
    Ένας αγανακτισμένος γονιός

Comments are closed.